Kapcsolat

MX-B356W

  • Nyomtatás, másolás, szkennelés, faxolás, tárolás
  • Oldal/perc: 35 (fekete-fehér)
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 550 lap, maximum 2350 lap
  • Kompakt A4-es fekete-fehér MFP helytakarékos belső finisherrel
  • Dönthető, 7,0 hüvelykes színes LCD érintőképernyő egyszerűen kezelhető felhasználói felülettel
  • Fekete-fehér és színes szkennelés a gyors dokumentum digitalizációhoz
  • Biztonságos információ megosztás és fejlett adatvédelem

Áttekintés

Az MX-B356W kompakt A4-es MFP gyors és kényelmes nyomtatást, másolást és szkennelést biztosít 35 oldal/perc sebességgel a nagyobb készülékektől elvárható sebességgel és hatékonysággal, de kellően kis méretben, hogy bárhol használhassuk, ahol szükségünk van rá.

A dönthető és egyéni munkamódhoz igazítható, 7,0 hüvelykes, színes LCD érintőképernyő és a helytakarékos moduláris kialakítás kiemelkedő felhasználói élményt garantál. Ez az MFP bármilyen irodai környezetben használható, akár asztali konfigurációként, akár teljes kiépítésben, padlóra állított készülékként. Az alapkiépítésben elérhető 550 lapos papírkapacitásnak (2.350 lapig bővíthető) és a professzionális dokumentumokat készítő finisher funkcióknak köszönhetően a mennyiségről és a minőségről sem kell lemondania.

Az MX-B3556 a gyors dokumentum digitalizáció érdekében 50 lapos lapfordítós adagolóval (RSPF), illetve fekete-fehér és színes szkenner funkcióval rendelkezik. És mivel tudjuk, hogy nem csak dokumentumokat szeretne szkennelni, az igazolványok és névjegykártyák gyors és pontos beolvasását is egyszerűen megteheti.

A készülék NFC és QR kód funkcióval is rendelkezik, azaz mobileszközével csatlakozhat a készülékhez és egyszerűen nyomtathat és szkennelhet, bárhol legyen is. A Sharp Open Systems Architecture lehetővé teszi, hogy hálózati és felhő alapú alkalmazásokkal integrálja az MFP-t, illetve az egyszeri bejelentkezés (single sign-on) funkció révén pedig közvetlenül az MFP-ről érheti el a nyilvános felhő szolgáltatásokat, növelve ezzel a hatékonyságot és időt takarítva meg.

Az MX-B355W MFP jövőre felkészített funkciói és a Sharp által nyújtott többszintű biztonsági megoldásoknak köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden hálózata és adata védett. A szerver nélküli nyomtatás kibocsátás funkció lehetővé teszi, hogy biztonságosan a központi MFP-re küldje és ott tárolja a dokumentumokat, majd bármelyik hálózatra csatlakoztatott MFP-ről kinyomtassa őket a kívánt időpontban.

Az innovatív Zöld Szkennelés (Eco Scan) funkció és a megjelenített zöld ajánlások tovább növelik az energiahatékonyságot, és biztosítják Önt arról, hogy csak akkor használ energiát, amikor az szükséges.

Letöltések

Műszaki jellemzők