Kapcsolat

MX-C304W

  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 30 fekete-fehér, 30 színes
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 300 lap, maximum 2700 lap
  • 7,0"-os színes LCD érintőképernyő egyszerűen kezelhető felhasználói felülettel
  • Az egyszeri bejelentkezés funkció révén egyszerűen elérhetők a népszerű nyilvános felhő tárhely szolgáltatások
  • Alapkiépítésben elérhető kétoldalas automata lapadagoló (DSPF)
  • A vezeték nélküli hálózati kapcsolat alapkiépítésben és dupla vezetékes hálózati kapcsolat támogatása
  • Fejlett adatvédelem és hozzáférés felügyelet SSL hitelesítéssel és fehérlistával

Áttekintés

Az MX-C304W készüléket úgy tervezték meg, hogy az Ön értékes üzleti információit biztonságban tartsa, de ugyanakkor kellően rugalmas munkafolyamatokat is biztosítson - kivételesen könnyű kezelhetőséggel, egyszerű csatlakoztathatósággal és a mobilitás támogatásával járul hozzá a munkaerő hatékonyságának optimalizálásához.

A kompakt kialakítás és a funkciók széles tárháza révén a készülék az asztali gépek kényelmét a nagyteljesítményű A3-as MFP-k teljesítményével kombinálja.A színesben és fekete-fehérben is 30 oldal/perc kibocsátási sebességgel azonnali termelékenységnövelés érhető el, különösen azért, mert az új Adobe Embedded Printer Engine (AEPE) 80% -kal gyorsabb nyomtatást tesz lehetővé mobil, felhő és USB forrásokból. A 300 lapról 2700 lapra bővíthető rugalmas papírkapacitásnak köszönhetően még több időt takaríthat meg.Gyors szkennelés akár 110 oldal/perc sebességgel és egyszerre akár 25 névjegykártya vagy négy darab kártya mindkét oldalának beolvasása. Ez a gyors dokumentum digitalizálási képesség tökéletes megoldás az olyan forgalmas környezetekhez, mint például a recepciók, ahol kevés idő áll rendelkezésre. A nagy, 500 GB-os beépített merevlemez meghajtó (HDD) sokkal nagyobb és összetettebb dokumentumok tárolására is alkalmas, és a hatékony dokumentumkezelő rendszer segítségével minden gyorsan el is érhető. A teljes körű kényelem érdekében a Sharp Office Direct Print technológiája* lehetővé teszi, hogy bármit kinyomtasson, anélkül, hogy bejelentkezne a számítógépére. Csak lépjen az MFP-hez, dugja be a képeket, Adobe PDF-eket vagy Microsoft® Office fájlokat tartalmazó USB eszközét a gépbe, és nyomtassa ki, amit szeretne. Vagy akár gyorsan beolvashatja és elmentheti a dokumentumokat közvetlenül az USB pendrivera.

Az intuitív működés azt jelenti, hogy még a legbonyolultabb folyamatok is egyszerűvé válnak - éppen ezért nyerte el a Sharp a Buyers Lab „Egyszerűen használható” PaceSetter díját és az „Év MFP termékcsoportja” díját. A jobb láthatóság érdekében megdönthető, nagy, 7"-os színes érintőképernyős LCD kijelző és az Easy Mode is biztosítja, hogy az olyan mindennapi funkciók, mint például a „Szkennelés” vagy a „Másolás”, nagy, azonnal elérhető ikonok formájában jelennek meg. Ha más funkciókat használnak gyakran, egyszerűen áthelyezheti az ikonjaikat a személyes kezdőképernyőjére a gyorsabb elérés érdekében.Az MX-C304W a legfejlettebb biztonsági funkciókkal és hozzáférés ellenőrzéssel rendelkezik, így képes gondoskodni értékes adatai és szellemi tulajdona kiemelt védelméről, megelőzve ezzel az Ön üzleti tevékenységének esetleges megzavarását. Az átfogó biztonsági rétegek hatékony védelmet nyújtanak mind hálózata, mind adatai számára. Mindezeknek köszönhetően Ön nyugodtan hátra dőlhet, vállalkozása és adatai proaktív védelmet élveznek a legmagasabb szintű biztonsággal.

Letöltések

Műszaki jellemzők