Kapcsolat

MX-M266NV

  • Nyomtatás, Másolás, Szkennelés, Faxolás, Tárolás
  • Oldal/perc: 26 fekete-fehér
  • Papírkapacitás: alapkiépítésben 1.100 lap, maximum 2.100 lap
  • Hálózati nyomtatás és színes hálózati szkennelés alapkiépítésben
  • Kétoldalas adagoló (RSPF) és kétoldalas modul alapkiépítésben
  • Opcionális helytakarékos belső finisher
  • 7,0" méretű színes érintésvezérelt LCD kezelőpanel bélyegképes előnézettel

Áttekintés

Az MX-M266NV egy jól kiegyensúlyozott fekete-fehér A3-as digitális multifunkciós rendszer, amely hatékonyságot, teljesítményt és termelékenységet biztosít a kisebb irodáknak / munkacsoportoknak 26 oldal/perces nyomtatási sebességével.

Ezt az MFP-t a maximális hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. Teljesen színes, 7,0 hüvelykes LCD kezelőpanellel rendelkezik, ami bélyegkép és előnézet funkciókat kínál (ha az opcionális merevlemez bővítőkészlet telepítve van). A csúcsminőségű hálózati nyomtatás és másolás funkció mellett az MX-M266NV egy 100 lapos dokumentum adagolóval is rendelkezik (RSPF), ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hálózatban szkenneljenek színes, egyoldalas dokumentumokat akár 56 oldal/perc (ipm) sebességgel. A beépített duplex modul a papír két oldalára történő nyomtatást biztosítja. A készülékhez opcionális kiegészítők egész sora adható, így a felhasználók egyéni igényeikhez igazíthatják a gép működését például a papírkapacitás megnövelésével, fax funkció vagy finisher opciók telepítésével.

Az MX-M266NV számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek megfelelni a különböző környezetvédelmi előírásoknak, így többek között gyors felmelegedési idővel büszkélkedhet és automatikus kikapcsolás móddal is ellátták. Biztonsági funkciói között megtalálható az Adattörlés (Data Initialisation) és az adat titkosítás (ha az opcionális merevlemez bővítő készlet telepítve lett), illetve opcionális Adatbiztonsági készlet is adható a géphez.

Kis helyigényével és stílusos kialakításával az MX-M266NV tökéletesen illeszkedik a legmodernebb irodai környezetekhez is.

Letöltések

Műszaki jellemzők