Kapcsolat

PN-Q701E

  • 70"-os (176,5cm-es) nagyformátumú megjelenítő signage és tárgyalótermi használatra
  • 1920 x 1080 pixel felbontás 350 cd/m2 fényerővel
  • 10 + 10W hangszórók és integrált USB-s médialejátszó
  • Kontrasztarány: 5000:1
  • LED, élvilágítás
  • Vékony kávájú design
  • Fekvő elrendezésű telepítés támogatása

Áttekintés

A Sharp különösen nagy méretű, masszív felépítésű, könnyen kezelhető professzionális monitorok új sorozatát hozta létre, melyek ideális választást jelentek számos felhasználási terület számára, így többek között kiskereskedelmi üzletek, recepciók, előterek és irodai tárgyalók számára.

Az új PN-Q701 70”-os (176,5 cm-es) képernyőt hosszú, akár 16/7 megjelenítésre tervezték, 350cd/m2 fényereje révén pedig biztos lehet benne, hogy az üzenetek és kommunikációs anyagok tisztán és jól láthatóak lesznek. A beépített USB-s médialejátszó gondtalan signage felhasználást tesz lehetővé, a képek, hangos videók gyorsan és egyszerűen lejátszhatók egy USB memóriaeszközről.

Kiváló kép- és hangminőséget nyújtó, egyszerűen és könnyen használható megoldásként a PN-Q701 vonzó új szintjét jelenti az egyszerűen és megbízhatóan működő képernyőknek a signage és tárgyalótermi megjelenítés terén.

A PN-Q701 alaptartozéka egy kényelmes állvány is, ami azonnali szabadon álló telepítést és használatot tesz lehetővé bármilyen sík felületen. A fontosabb képernyő funkciók távirányítással történő vezérlése egyszerűen elvégezhető az infravörös távvezérlő segítségével, vagy a LAN, illetve RS232 kapcsolaton keresztül küldött parancsok révén. Ez az egyszerű irányíthatóság fontos szempont a működtetési költségek csökkentéséhez, különösen a nehezen hozzáférhető helyekre szerelt képernyők esetében.

Letöltések

Műszaki jellemzők