Kapcsolat

A Sharp elnyerte a Buyers Lab 2019-es “az év másoló-MFP termékcsaládja” díját

Budapest, 23.01.2019

A Sharp Electronics Europe, a Sharp Electronics Corporation (SEC) leányvállalata ma bejelentette, hogy a Sharp elnyerte a Keypoint Intelligence - Buyers Lab 2019-es „Az év másoló-MFP termékcsaládja” díjat. A Sharp további tizenkét Buyers Lab Pick díjat is hazahozott, rámutatva ezzel kiváló termékeire a legkülönbözőbb kategóriákban.

A dokumentumalkotó készülékek és a szoftveres megoldások világelső szakértője, a Buyers Lab által évente odaítélt „Az év termékcsaládja” (Line of the Year) elismerést az a multifunkciós nyomtató 

(MFP) gyártó érdemli ki, akinek a termékvonala összességében a legjobbnak bizonyul a szigorú két hónapos laboratóriumi teszteken. A számos vizsgált tényező közül kiemelhető a megbízhatóság, a képminőség, a termelékenység, az egyszerű használhatóság, a kapcsolódási tulajdonságok és a készülék összesített értéke.

„A Sharp másoló-MFP-i már régóta ismertek minőségükről, innovatív megoldásaikról és egyszerű használatukról, és a jelenlegi termékkínálat hű ehhez a színvonalhoz” - mondta George Mikolay, a Keypoint Intelligence - Buyers Lab Associate Director of Copiers/Production (másolók/nyomtatógépek üzletágának igazgatója).

„Valójában a Sharp jelenlegi termékvonala határozza meg a használhatóság egész iparágtól elvárható szintjét. A kezelőpanelek rendkívül intuitívak, a felhasználók egyénileg testre szabhatják azokat, a leggyakrabban használt szkennelési és másolási funkciók pedig gyorsan elérhetők. Mindezen felül könnyen kezelhető illesztőprogramok, kihúzható billentyűzet, innovatív, díjnyertes webes segédprogram jellemzik a gépeket, és a munkafolyamatok létrehozása végtelenül egyszerű a felhasználók és az IT rendszergazdák számára egyaránt. Továbbá az irodai környezetekben, ahol a folyamatos megbízhatóság kulcsfontosságú tényező, a Sharp készülékei toronymagasan kiemelkednek az iparág többi szereplője közül.”

Az „Év termékcsaládja” (Product Line of the Year) díj a legmagasabb szintű Buyers Lab elismerés egy MFP gyártónak. A jelöléshez a gyártónak különböző kategóriákban, többek között az A3-as, A4-es, monokróm és színes kategóriában kell a Buyers Lab által tesztelt modellekkel rendelkeznie. Emellett az összes tesztelt modell esetében a forgalmazónak több Pick Awards díjat kell elnyernie. Az évente kétszer bejelentett Pick Awards azokat a termékeket ismeri el, amelyek a Buyers Lab széleskörű laboratóriumi tesztjein a legjobb teljesítményt nyújtották.

A Sharp az elmúlt év során az alábbi Buyers Lab Pick Awards díjakat nyerte el:

 • Kiváló 30 oldal/perc-es másoló MFP – Sharp MX-M3070 (2019. tél)
 • Kiváló 35 oldal/perc-es másoló MFP -- Sharp MX-M3570 (2018. nyár)
 • Kiváló 40 oldal/perc-es másoló MFP – Sharp MX-M4070 (2019. tél)
 • Kiváló 50 oldal/perc-es másoló MFP – Sharp MX-M5070 (2018. nyár)
 • Kiváló 60 oldal/perc-es másoló MFP – Sharp MX-M6070 (2019. tél)
 • Kiváló 90 oldal/perc-es másoló MFP – Sharp MX-M905 (2019. tél)
 • Kiváló 65 oldal/perc-es színes másoló MFP – Sharp MX-6580N (2019. tél)
 • Kiváló 75 oldal/perc-es színes másoló MFP – Sharp MX-7580N (2019. tél)
 • Kiváló professzionális nagy teljesítményű 70 oldal/perc-es színes másoló MFP – Sharp MX-7090N (2019. tél)
 • Kiváló professzionális nagy teljesítményű 80 oldal/perc-es színes másoló MFP – Sharp MX-8090N (2019. tél)
 • Kiváló MFP KKV-knak – Sharp MX-B355W (2019. tél)
 • Kiváló MFP közepes méretű munkacsoportoknak – Sharp MX-B455W (2018. nyár)

„Büszkék vagyunk rá, hogy elnyertük a vágyott „Az év másol- MFP termékcsaládja” díjat a Keypoint Intelligence - Buyers Lab-tól” - mondta Ben Lake, a Sharp Europe Senior Product Manager (vezető termékmenedzsere). „Ez a díj és egyes MFP modelljeink által elnyert tizenkét Pick Awards díj azon munkánk elismerése, mellyel kimagaslóan hatékony eszközöket kívántunk létrehozni a modern dokumentumkezelés támogatásához. A termelékenységre és a biztonságra összpontosítunk, hogy ügyfeleink sikere a mi sikerünk is legyen.”

A Keypoint Intelligence – Buyers Lab bemutatása

Keypoint Intelligence teljes körű megoldást biztosít a digitális képalkotási ipar szereplői számára. Páratlan eszközeinkkel és egyedülálló tudásunkkal irányt mutatunk az adatok tengerében, hogy ügyfeleink számára olyan elfogulatlan véleményeket és reszponzív eszközöket nyújtsunk, amelyekre azokban a létfontosságú döntési pillanatokban van szükségük, amelyek meghatározzák termékeiket és növelhetik eladásaikat.

A Buyers Lab már több mint 50 éve a globális dokumentum-képfeldolgozó iparág elfogulatlan és megbízható információ, tesztadat és versenyképes értékesítési eszköz forrása. Ami az irodai eszközök fogyasztóbarát kiadványaként indult, az mára egy átfogó iparági forrássá vált. Környezetünk folyamatosan formálódik és mi vele együtt változunk.

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social