Kapcsolat

A Sharp már forgalmazza az iparág legsokoldalúbban alakítható okos signage megoldását

Budapest, 26.06.2019

A Sharp ma kezdte el forgalmazni a látványos, nagyhatású vizuális tartalmak vállalati, kiskereskedelmi és nyilvános helyeken való megjelenítésére szolgáló PN-HB és PN-HM sorozatú okos signage monitorjait. Az új nagyformátumú megjelenítők System on Chip (SoC) rendszere Android operációs rendszerrel rendelkezik, így a vállalatok teljes szabadságot kapnak tartalmaik kezeléséhez.

A PN-HB 651/751/851 és a PN-HM 651/751/851 készülékek három különböző méretben kaphatók (65”, 75” és 85”) és az eltérő alkalmazási környezetek igényeihez igazíthatók. Minden modell 3840 x 2160 4K-s felbontást és 350 - 500 cd/m² közötti fényerőt biztosít, így a képernyők erősen megvilágított helyeken történő elhelyezéskor is jól láthatóak. Mindegyik modell 5000:1 kontrasztaránnyal rendelkezik, ami javítja a színmegjelenítést és sötétebb fekete színt eredményez.

A rugalmas telepíthetőség érdekében a PN-HB és a PN-HM modellek álló, fekvő és arccal felfelé néző tájolással is felszerelhetők. A PN-HB kijelzők 16/7-es működésre képesek, így olyan helyekre jelentenek ideális megoldást, ahol lehetőség van időszakos leállásokra, míg a PN-HM képernyők folyamatos, 24/7-es működést biztosítanak.

Rugalmas digitális tartalomszolgáltató megoldások: SoC, Wi-Fi, Mini OPS

A képernyők számos csatlakoztatási lehetőséget kínálnak, hogy támogatni tudjanak minden kívánt digitális tartalomszolgáltató megoldást. A beépített  SoC az Android legújabb verziójával (Nougat) rendelkezik, ami lehetővé teszi a megjelenítő számára, hogy bármilyen signage szoftvert, és akár több komplex video streamet is kezelni tudjon.

A modellek beépített Wi-Fi adapterrel rendelkeznek, így kábelek nélkül csatlakoztathatja a kijelzőt a routerhez. Ahhoz, hogy a beállítás és a folyamatos menedzsment egyszerűbb legyen akkor is, ha a képernyőket nehezen elérhető helyekre telepítik, az integrált Bluetooth funkció révén kényelmesen csatlakoztatható billentyűzet, egér vagy audioeszköz.

Mind a hat új megjelenítő rendelkezik mini OPS bővítőhellyel, ami még nagyobb rugalmasságot biztosít a vállalatok számára, hiszen a képernyők funkciói minimális kábelezéssel bővíthetők. A felhasználók három különböző modul közül választhatnak: az egyik lehetővé teszi a 4K-s tartalmak akár nagyobb távolságokon történő, kábelek nélküli átvitelét, egy másik lehetővé teszi akár 10 további okos eszköz vezeték nélküli csatlakoztatását, illetve egy harmadik kiegészítő teljes értékű Windows PC-vé változtatja a képernyőt.

Mindezeken felül a monitorok kompatibilisek a harmadik felektől származó alkalmazások fejlesztését támogató Sharp Open Architecture Platform-mal. A felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy az általuk preferált partnereikkel együttműködve dolgozzanak ki az igényeikhez igazított, egyedi szoftvercsomagokat, amelyek hozzáférést biztosítanak a signage megoldások teljes ökoszisztémájához.

Starostiák József, a Sharp Magyarország product manager-e (vezető termékmenedzsere) elmondta: „Felismertük, hogy a vállalkozásoknak sokféle signage igényük van, és nem létezik egyetlen „one-size-fit-all” azaz mindenki számára megfelelő megoldás. Büszkék vagyunk arra, hogy a piacon a legrugalmasabb signage megoldás csomagot kínáljuk, és legújabb PN-HB és PN-HM készülékeink még több lehetőséget kínálnak a vállalkozásoknak a tartalom kezelésére, vezérlésére és megjelenítésére.”

A PN-HB és a PN-HM sorozat mind a hat modellje már elérhető a Sharpnál és partnereinél. A Sharp teljes digitális tartalomszolgáltató megoldás kínálatát megtalálja honlapunkon.

 

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

 

Social