Kapcsolat

A Sharp MFP nyomtatója nyerte 2019-ben az iF Design díjat

Budapest, 13.02.2019

A Sharp Europe büszkén jelenti be, hogy az MX-B455W / MX-B355W fekete-fehér A4-es méretű digitális MFP nyomtatója nyerte el a 2019-es iF Design díjat. Ez a díj az egyik legrangosabb terméktervezési díj a világon.

A4-es fekete-fehér digitális MFP-jével a Sharp nyerte el idén a tekintélyes iF Design díjat. 

Az iF Design díj a kiemelkedő dizájnt ismeri el hét kategóriában, köztük a Termék, a Csomagolás és a Kommunikáció (beleértve a web designt is) terén. A 2019-es díjra minden kategóriát tekintve összesen 6375 nevezés érkezett 52 országból. A Sharp MFP-je a Termék kategóriában tudott győzedelmeskedni.

Az MX-B455W/B355W készülék főbb tulajdonságai
A Sharp egy olyan A4 MFP -t kívánt tervezni, amelyet úgy is lehet egy íróasztal mellett használni, hogy az zavaró lenne. A terv egy tiszta, áramvonalas forma kialakítása volt kiálló részek nélkül, és a Sharp végül egy lágyan ívelt formát alakított ki. Sőt, ez a multifunkciós készülék ugyanolyan könnyen használható kezelőfelületet tartalmaz, mint a nagyobb A3-as Sharp gépek. Ez azt jelenti, hogy bármilyen méretű is legyen egy iroda, ugyanolyan felhasználóbarát készülékeket használhat.

Az MX-B455W/B355W funkciói és műszaki képességei révén hozzájárul az irodai hatékonyság növeléséhez. Az MX-B455W modell nagysebességű színes szkennelést tesz lehetővé, kétoldalas 110 ipm (kép/perc) sebességgel – ez az iparág egyik leggyorsabb szkennelési sebessége*1. Egy másik fontos jellemzője az olyan felhő szolgáltatásokhoz való kapcsolódás, mint például a Google Drive™ és a OneDrive®.

Röviden az iF Design díjról
Az 1953-ban alapított, minden évben kiosztott iF Design Award a világ egyik legfontosabb dizájn díja. A díjazást az iF International Forum Design GmbH szervezi, mely egy Németországban működő nemzetközi csoport, és a kimagasló dizájn támogatásával foglalkozik. A díjnyertes termékeket az iF Design kiállításon mutatják be a németországi Hamburgban. A díjazottakat az iF World Design Guide weboldalán, valamint Android és iOS eszközökön az iF Design App-on keresztül is megtekinthetők.

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social