Kapcsolat

Sharp Optimalizált Signage Megoldások

A Sharp igényes digital signage azaz digitális tartalomszolgáltató rendszereket kíván biztosítani ügyfeleinek, ezért megnyitotta Androidos SoC (egylapkás) platformját a jelentősebb signage szoftverfejlesztő cégek exkluzív csoportja számára partnerprogramján, a Sharp Open Architecture Platformon keresztül. A platform lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyedi szoftvereket használjanak, melyek jobban megfelelnek üzleti signage rendszereik által támasztott igényeknek.

A Sharp Europe jelenlegi partnerei: CityMeo, Easyscreen, Grassfish, Instoremedia, Navori, Signagelive, Stino és Videro.

A CityMeo egy professzionális, képernyős kommunikációt szolgáló kulcsrakész megoldás, amit vállalkozása sikerének növelésére terveztek.

Digitale signage egyszerűen! Az Easyscreen teljes körű segítséget nyújt a célzott üzenetek eljuttatásához. Készítsen online klipeket, és határozza meg, mikor sugározzák őket.

A Grassfish Xperience Platform-ja az üzleten belül alkalmazott 'tárgyak internete' (IoT) környezet központi elemét jelenti. Lehetővé teszi, hogy a vásárlókat digitálisan úton ösztönözze és kommunikáljon velük, mérje és alkalmazkodjon viselkedésükhöz, valamint támogassa üzletben dolgozó munkatársait.

Az Instoremedia AB egy 2004-ben alapított, digitális tartalomszolgáltató rendszerekkel foglalkozó svéd cég, amely szoftveres megoldásokat kínál olyan vállalatok számára, amelyek különböző platformokon (például Windows és Android) keresztül kívánnak kommunikálni ügyfeleikkel.

A Navori a digitale signage szoftverek terén 20 év tapasztalattal rendelkező svájci vállalat.

A Signagelive vállalat digital signage platformját világszerte több mint 1900 szervezet használja a legkülönbözőbb piacokon, a kiskereskedelemben, az oktatásban és a vendéglátásban Európa, Közel-Kelet, Afrika, Amerika és Ázsia csendes-óceáni régiójának több mint 46 országában.

A StiNO egy audiovizuális kommunikációs megoldásokhoz tervezett digital signage szoftver német gyártója, amely a sziget-szerűen telepített eszközökkel, a nagyméretű hálózatokkal és felhőalapú szolgáltatásokkal egyaránt használható web-alapú tartalomkezelő szoftvereket kínál.

A VIDERO AG a digital signage szoftver piac egyik vezető vállalata, amely világszerte támogatja ügyfeleit az interaktív és magával ragadó vásárlói- és márka-élmények létrehozásában és felügyeletében.

Kérjük, rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a további frissítésekért, vagy lépjen velünk kapcsolatba, ha Ön is Sharp Open Architecture Partnere kíván lenni.