Kapcsolat

A Sharp négy új, nagy kapacitású színes MFP-vel frissítette A3-as Advanced és Essentials termékvonalait

A Sharp bejelentette az Advanced és Essentials színes termékvonalainak négy új nagysebességű modellel történő bővítését, így a 14 modellből álló termékcsalád 26 oldal/perc és 60 oldal/perc tartományban kínál megoldásokat. A munkacsoportok számára tervezett új modellek (MX-5051, MX-6051, MX-5071, MX-6071) a Sharp díjnyertes, könnyen használható érintőképernyős kijelzőjével rendelkeznek, ami az egész Sharp MX sorozaton belül megtalálható, illetve a készülékek új biztonsági fejlesztéseket és felhőintegrációs funkciókat is kaptak.

A munkacsoportoknak tervezett új modellek a Sharp színes MFP termékcsaládját egészítik ki, a legkorszerűbb biztonsági funkciókat és nagyobb felhőintegrációt kínálva

Az új színes Advanced és Essentials sorozat gépei erős biztonsági funkciókkal rendelkeznek, köztük a firmware támadások megelőzése és az öngyógyítási képesség, ami azonosítja a jogosulatlan változtatásokat és visszaállítja a gép eredeti firmware-jét. Az alkalmazás whitellist funkció védi a gép rendszerét és memóriáját minden rosszindulatú támadás ellen. Mindezeken felül a rendszergazdák központilag kezelhetik az eszközt az Active Directory® csoportházirend segítségével.

Az új színes modellek egyszerűen integrálhatók a mai hálózatba kötött munkahelyekkel, és gyors hozzáférést biztosítanak a felhőszolgáltatások széles köréhez, köztük a Box és a Dropbox szolgáltatásokhoz.

A legmodernebb Adobe technológia, az Adobe Embedded Print Engine (AEPER) révén a gépek nagyobb pontosságot és teljesítményt nyújtanak a felhasználóknak PDF fájlok hálózatról, felhőből vagy hordozható USB meghajtóról történő közvetlen nyomtatásakor.

A Sharp új alkalmazásportálja lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy új felhő csatlakozásokat és alkalmazásokat állítsanak be közvetlenül a gép érintőképernyőjéről, és a portál képernyőn megjelenő értesítéseket küld, ha az alkalmazásokhoz frissítések érhetők el, ezzel biztosítva, hogy a készülék mindig naprakész legyen. Az új modellek termelékenységet szolgáló továbbfejlesztett funkciókkal is rendelkeznek, például az alapkiépítésben elérhető papírfiókból akár 50 boríték is adagolható.

Starostiák József, Product Manager elmondta: "A legfrissebb elemzések szerint a nyomtatással kapcsolatos adatvesztés évente átlagosan 313 ezer font[1] (115 millió forint) költséget jelent a nagyobb vállalatok számára, ezért termékfejlesztésünk középpontjában továbbra is a biztonság áll. Örömmel mutatjuk be ezt az új, nagysebességű, nagy kapacitású színes MFP termékvonalat, amely kiváló termelékenységet, teljesítményt és egyszerű kezelhetőséget biztosít a biztonság kockáztatása nélkül.”

Az alábbi négy modell már megvásárolható a Sharp-tól és partnereitől:

Advanced Sorozat:
MX-5071
 – 50 oldal/perc; az MX-5070V modellt váltja le
MX-6071 – 60 oldal/perc; az MX-6070V modellt váltja le

Essentials Sorozat:
MX-5051 – 50 oldal/perc; az MX-5050V modellt váltja le
MX-6051 – 60 oldal/perc; az MX-6050V modellt váltja le

[1] Quocirca Global Print Security Landscape Report 2019, https://quocirca.com/wp-content/uploads/2019/04/Quocirca_PrintSecurity2019.pdf

Contact

KATE LAWSON
European PR Manager
kate.lawson@sharp.eu

Social