Kapcsolat

Sajtóközlemény

Sharp új nagyformátumú megjelenítője ’több és jobb’ pixelt kínál

Varsó, 17.03.2016

A Sharp Electronics CEE ma kezdi meg első professzionális, kibővített színtérrel rendelkező megjelenítőjének, a PN-H801 80”-as 4K UHD nagyformátumú kijelzőjének (LFD) forgalmazását. A luxuscikkeket forgalmazó kereskedők üzleten belüli megjelenítési igényeinek is megfelelő, jobb színmegjelenítési jellemzőkkel rendelkező PN-H801 a Sharp egyedülálló UV2A LCD technológiájának köszönhetően a hagyományos LFD megjelenítőknél nagyobb színtérrel rendelkezik. Mindez azt jelenti, hogy a hirdetések és fényképek sokkal élethűbben jeleníthetők meg a PN-H801 képernyőjén, és a kereskedők jobb márka élményt tudnak teremteni.

- Látjuk a vállalkozások frusztrációját, mikor komoly időt és pénzt fektetnek kifinomult, magas minőségű reklámjaik és vizuális elemeik megalkotásába, de rá kell jönniük, hogy jelenlegi LCD technológiájuk nem képes visszaadni azt az erős képi világot, amit kidolgoztak. A digitális signage megjelenítők új generációját képviselő PN-H801 megszabadítja a cégeket az elavult technológia jelentette korlátoktól, és nagyobb pixelszámának köszönhetően az ékszerek csábítóbbnak, az ételek pedig ínycsiklandóbbnak hatnak a képernyőn, a részletes információkat tartalmazó anyagokat pedig egyszerűbb bemutatni és megosztani. Ez a készülék növeli a vásárlási kedvet, javítja az üzleten belüli vásárlói élményt és igazi “hűha” hatást biztosít. – mondta Michael Bailly, Product Development and Marketing Director, Visual Solutions, Sharp Europe.

Mivel a 4K tartalmakhoz széles sávszélesség szükséges, ezért a PN-H801 önálló képmegjelenítési funkcióval is rendelkezik integrált 4K médialejátszója révén. Az egyszerű “Plug & Go” megoldás számítógép vagy hálózati kapcsolat nélkül teszi lehetővé a Full HD videók, vagy 4K állóképek lejátszását. A készülék rendkívül vékony alumínium kerettel rendelkezik, álló és fekvő tájolással is telepíthető, és 24/7 megbízhatóságot nyújt, azaz a PN-H801 sokoldalú és megbízható eszköz azoknak a kereskedőknek és vállalatoknak, akik részletgazdag, színhelyes képeket és információkat kívánnak megjeleníteni.

A szélesebb színskála, azaz a kibővített színtér lehetővé teszi a hagyományos LFD monitorokon általában nem látható piros és zöld árnyalatok megjelenítését is. Az eredmény részletgazdagabb képmegjelenítés valósághűbb színekkel, ideális megoldást nyújtva a legmagasabb kategóriájú kereskedelmi környezetek számára is. Az UHD képernyő a Sharp szabadalmaztatott UV2A LCD technológiájával kiegészülve egyedülálló képtisztaságot nyújt akár nagyobb adatmennyiségek és képek részletgazdag bemutatásakor is, álló és fekvő elrendezésben egyaránt, kellő rugalmasságot biztosítva a vállalkozásoknak.

A PN-H801 egyszerű "Plug & Go" megoldást nyújt a Full HD videók és 4K állóképeket megjelenítéséhez az olyan helyeken is, ahol az IT lehetőségek korlátozottak, valamint alkalmas az olyan helyzetekben történő használatra is, ahol a folyamatos működés elengedhetetlen. A ventilátor nélküli kialakítás, és a vezérlő lapon található hőmérséklet szenzor hozzájárul a karbantartási igény és a működtetési költségek alacsonyan tartásához.

Az PN-H801 már egész Kelet-Közép-Európában elérhető.

Social