Kapcsolat

Skywell® 5TE - a légköri vízgenerátor

Intelligens víz az intelligens vállalkozásoknak.

A vállalkozások mindenütt átalakuláson mennek át: kezdve az új technológiáktól egészen az új munkamódszerekig. Ön pedig próbál megfelelni ezeknek a változásoknak, miközben egy okos munkahelyet igyekszik teremteni.

Mi lenne, ha volna rá mód, hogy egyszerre javítson a társadalmi felelősségvállalásán, kényelmesebbé tegye az irodát és csökkentse a cégük környezetre gyakorolt ​​hatását?

Változtassa meg vállalkozását

Ahhoz, hogy élvezhesse az agilis munkaerő előnyeit, az intelligens üzlet kialakítása létfontosságú.

A Skywell kényelmes, hordozható vízforrást biztosít. Mivel nincs szüksége vízvezetékre, a berendezést oda helyezi el, ahová szeretné. A konferenciatermektől és forgalmas folyosóktól kezdve az esemény kitelepüléseken át a szabadtéri irodákig bárhol képes friss, tiszta vizet biztosítani. Csak csatlakoztassa egy áramforráshoz és készen áll a működésre.

Naponta több mint 18 liter tiszta ivóvizet állít elő, így nem kell aggódnia attól, hogy kifogyna.

Változtasson napi gyakorlatán

Az emberek egyre jobban tisztában vannak a kiszáradás okozta egészségügyi problémákkal. Éppen ezért ha összeköti a Skywell környezetbarát jellegét azzal a képességével, hogy képes követni a vízbevitelt, akkor egy olyan eszközt kap, amit az emberek imádni fognak.

A felhasználók vízfogyasztásukkal kapcsolatos statisztikákat érhetnek el és még napi célokat is meghatározhatnak.

Ráadásul a berendezés kezelőfelülete lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen állítson a beállításokon, például a vízhőmérsékleten. Akár forró vizet szeretne egy teához, kávéhoz vagy valamilyen ételhez, akár egy pohár hideg, frissítő vizet inna, azonnal rendelkezésre áll.

A Sharp logót a testreszabhatóság illusztrálásához helyeztük el.

Változtassa meg környezetét

Egyre nehezebb megfelelni a környezetvédelmi célkitűzéseknek és a társadalmi felelősségvállalás követelményeinek. A Skywell segítségével egyszerűen csökkentheti környezetre gyakorolt hatását. Csökkenti a műanyag használatot és szén-dioxid-lábnyomát, mivel nincs szükség szivattyúzásra, csővezetékre vagy szállításra.

A hagyományos vízhűtőktől eltérően a berendezés nem rendelkezik nagyméretű, járművekkel kiszállított vizespalackokkal, amik mozgatást és tárolást igényelnek. Sőt mi több, a készülék lehetővé teszi, hogy búcsút intsen a globálisan egyre nagyobb problémát jelentő egyszer használatos műanyag palackoknak.

Hogyan működik?

A Skywell 5TE a környezetében található levegőt veszi fel és a benne található nedvességet kondenzáció révén gyűjti össze. A fejlett ellenőrző technológia hat szűrővel párosul, illetve további két ultraibolya lámpa és az ózonkezelés együttesen biztosítja minden vízcsepp tisztaságát. Ezen felül a folyamatos ellenőrzés garantálja a magas minőséget, a tisztaságot és a kiváló ízt.

A Skywell légköri vízgenerátor megfelelő környezeti feltételeket igényel ahhoz, hogy optimális mennyiségű vizet tudjon generálni. Az alacsony páratartalmú területeken vagy alacsony páratartalmú időszakokban, ami befolyásolhatja az előállított víz mennyiségét, lehetőség van külső hálózati vízforráshoz csatlakoztatni. Ebben az esetben is a vízminőségről a szűrőrendszer használata gondoskodik.

Tiszta és hatékony folyadékpótlás

A Skywell légköri vízgenerátor tiszta vizet állít elő a körülöttünk lévő levegőből, csökkenti a csövek és a műanyagok használatát. Minden csepp víz szűrt, tisztított, bevizsgált és folyamatosan ellenőrzött, hogy a minőség, a tisztaság és az íz garantált legyen.

Vizet fakasztani a levegőből. Vizet biztosítani bárhol.

A Sharp új Skywell® vízgenerátora egy környezetbarát termék, ami naponta több mint 18 liter tisztított ivóvizet képes előállítani - a levegőből. A Skywell forgalmazásának kezdetét a Sharp egy 7500 fontos adománnyal ünnepli meg. A támogatásból egy kézi szivattyúval ellátott új kutat építenek, ami egy teljes közösségnek fog fenntartható forrásból létfontosságú friss vizet biztosítani Etiópiában.

Ez csak az első lépése a charity: water non-profit szervezettel való együttműködésünknek, amely tiszta és biztonságos ivóvizet igyekszik biztosítani a fejlődő országokban élő emberek számára. A projekt várhatóan 21 hónapig fog tartani, és rendszeresen hírt adunk majd a fejleményekről blogunkban, ezért kérjük, csatlakozzon hozzánk.