Kapcsolat

Tíz Sharp MFP kapott ‘Nagyon ajánlott’ minősítését a BLI-től

Budapest, 19.01.2017
A vezető tesztintézet, a Buyers Laboratory LLC elismerte a Sharp új MFP termékcsaládjának minőségét, megbízhatóságát és egyszerű használatát

A Sharp Advanced és Essentials termékcsaládjába tartozó új MFP–i ’Nagyon ajánlott’ minősítést kaptak a világ vezető, irodai képalkotó eszközöket és megoldásokat értékelő független szervezetétől, a Buyers Laboratory LLC (BLI)-től. A ’Nagyon ajánlott’ minősítés a legmagasabb osztályzat, amit egy termék kaphat a BLI-től.

- Ezek a fejlett, értékes funkciókkal ellátott innovatív MFP nyomtatók könnyedén szerezték meg a BLI ’Nagyon ajánlott’ minősítését, bizonyítva kimagasló megbízhatóságukat a szigorú tesztek során. A termékcsalád létrehozása válasz az A3-as színes modellek iránti növekvő piaci igényekre, és egyben bizonyíték a Sharp azon elkötelezettségére, hogy megoldásait a vállalkozások információ igényeihez igazítsa, függetlenül azok helyétől, idejétől és módjától. – mondta el Starostiák József, product manager, Sharp Electronics CEE.

A Sharp készülékeit mozgásérzékelővel látták el és automatikusan bekapcsolódnak alvás üzemmódból, ha az érzékelőjük közeledő felhasználót érzékel: ezzel időt takarítanak meg és növelik a hatékonyságot. Az eszköz mindig készen áll, miközben pénzt takarít meg a vállalatnak. A 2016-ban bemutatott Advanced és Essentials termékcsalád MFP-i jó benyomást tettek a kereskedőkre és a vevőkre egyaránt. Az üzemeltetés szempontjából jelentős előnyt jelent az automatikusan kibocsátott festékkazetta, minimalizálja a hulladék mértékét és növeli a profit lehetőségét.

A felhasználók közvetlenül az MFP-nél nyomtathatnak Microsoft Office fájlokat (pptx, xlsx, docx) USB memóriaeszközökről, ideális megoldást kínálva azoknak a dolgozóknak, akik irodán kívül keresnek fel ügyfeleket. Az egyszerűsített felhasználói felülettel rendelkező dönthető, 10,1 hüvelykes LCD érintőképernyő az MFP funkcióinak hatékony kezelését teszi lehetővé, így többek között a készülék használati útmutatója is könnyen elérhető a készüléken.A felhasználók egyszerű ’fogd és vidd’ módszerrel végezhetik el a képernyő testreszabását. A készülékek  a beépített OCR segítségével képesek kereshető PDF-be vagy Office fájlba szkennelni, gyorsan átalakítva a beszkennelt papír alapú eredeti dokumentumokat.
​​​​​​​
A tíz díjazott modellt a felhasználók igényeit szem előtt tartva tervezték, lehetővé téve számukra, hogy egyszerűen állítsanak be és hajtsanak végre feladatokat. Az Advanced sorozat modelljei az MX-3070N/3570N/4070N/5070N/6070N dokumentum rendszerek, az Essentials sorozat modelljei pedig az MX-3050N/3550N/4050N/5050N/6050N multifunkciós készülékek.

Röviden a Buyers laboratory LLC-ről
A Buyers Laboratory LLC (BLI) a világ vezető, független, digitális kép- és dokumentumkezelő iparágnak elemzési adatokat és szolgáltatásokat kínáló intézete. Több mint 50 éve támaszkodhatnak a vásárlók a BLI segítségére a termékek erősségeinek és gyengeségeinek megítélésében és a legjobb vásárlási döntések meghozatalában, miközben az iparág értékesítési, marketing és a termékfejlesztési szakemberei a BLI-hez fordulnak a versenytársak felméréséhez, értékes útmutatásait kérik a termékek fejlesztéséhez, a versenyképes termékelhelyezés és értékesítési csatornák meghatározásához, valamint marketing tevékenységük támogatásához.

Kapcsolat

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu

Social