Kapcsolat

Új, belépő szintű MFP modellel bővül a sharp A3-as kínálata

Budapest, 12.07.2018
A Sharp ma jelentette be, hogy egy 26 oldal/perc sebességű, belépő szintű MFP-vel bővíti A3-as fekete-fehér kínálatát. Az MX-M2630 egy opcionálisan külső finisher funkciókkal ellátott készülék, amelyet a Sharp egyedülálló, többrétegű biztonsági funkcióival is elláttak. A Sharp biztonsági beállításai segítséget nyújtanak a vállalatoknak megóvni adataikat azok tárolása, szkennelése és nyomtatása közben, a GDPR előírásainak megfelelően.

Az MX-M2630 alapkiépítésben számos intuitív és időtakarékos funkcióval rendelkezik, beleértve a testre szabható felhasználói felületet is, amely egy dönthető, 7"-es LCD érintőképernyőn keresztül érhető el. A felhasználói felülete azonos a legtöbb Sharp multifunkciós eszközével, így a Sharp MFP-it már ismerő felhasználók azonnal képesek a géppel szkennelni és nyomtatni.

Az MFP egy olyan ún. „pull printing” megoldást biztosít, amely a hitelesítésig tárolja a nyomtatási feladatokat. A felhasználók biztonságosan nyomtathatnak bármely hálózatba kötött MFP-ről, akkor és ott, ahol nekik megfelel, ahelyett, hogy arra várnának, hogy egy foglalt MFP elérhetővé váljon. Ez azt jelenti, hogy a dokumentumok csak akkor kerülnek kinyomtatásra, amikor a felhasználó az eszköznél tartózkodik, így nem történhet meg, hogy a bizalmas dokumentumok a nyomtató tálcáján felügyelet nélkül maradjanak.

Az MX-M2630 opcionális funkciói között megtalálhatók a mobil és a felhő alkalmazásokkal való egyszerű integráció lehetősége. A Sharp az elérhető Cloud Connect szolgáltatásain keresztül lehetővé teszi, hogy az MFP-ről olyan népszerű alkalmazásokhoz férjünk egyszerűen hozzá, mint például a Microsoft OneDrive® for Business, a SharePoint® Online, a Box és a Google Drive™.

A felhasználók egyszerűen megoszthatják a beszkennelt dokumentumokat kollégáikkal közvetlenül az MFP-ről a Gmail™ és a Microsoft Exchange™ fiókokon keresztül, vagyis az információk biztonságosan megoszthatók és elérhetők bárhol és bármikor. A Sharp az opcionális funkciók széles körét, azaz nagyfokú rugalmasságot kínál a vállalatok számára, így többek között az Office Direct Print és az OCR funkciót a szkenneléshez, lehetővé téve a dokumentumok szerkeszthető, kereshető fájlokká történő egyszerű digitalizálását.

Starostiák József Product Manager elmondta: "A munkamódszerek megváltoztak, és nagyobb hangsúly helyeződik a távolról történő munkavégzésre, a távoli megosztásra és a BYOD alkalmazására, ami növeli a termelékenységet, egyúttal a biztonsági kockázatokat is. MX sorozatunk támogatja ezeket az új munkamódszereket, a papírról a digitálisra történő eltolódást, lehetővé téve a vállalatok számára, hogy növeljék a hatékonyságot anélkül, hogy veszélyeztetnék a biztonságot."

Az MX-M2630 erősíti a Sharp MX mono kínálatát, amely jelenleg 11, a kkv-k igényeihez igazodó modellből áll. Az egész A3-as mono sorozatra jellemző, egységesen egyszerűen használható funkciók azt jelentik, hogy a Sharp mostantól az irodai dolgozók, a vállalatok tulajdonosai és az informatikai vezetők számára ugyanazt a magas szintű felhasználói élményt nyújtja 26 oldal/perctől 60 oldal/perc teljesítményig.

Az MX-M2630 már elérhető a Sharpnál és viszonteladó partnereinél. További információkért látogasson el oldalunkra: www.sharp.hu.

A Sharp biztonsági funkcióival kapcsolatos további információkért töltse le a Sharp interaktív biztonsági tájékoztatóját az alábbi helyről: www.sharp.hu.

Contact

Marzena Szulc
PR & Communication Manager CEE
marzena.szulc@sharp.eu

Social