Kapcsolat

Sajtóközlemény

Új készülékkel bővült a Sharp gyors A3-as termékcsaládja

Varsó, 19.11.2015

A Sharp Europe az üzleti igények növekedésével együtt bővülni képes, gyors, hálózatba köthető gépeket kereső kisvállalkozásoknak és munkacsoportoknak tervezett új A3-as MFP nyomtatóval egészítette ki fekete-fehér Nova-E termékcsoportját. Az MX-M356N a termékcsalád leggyorsabb nyomtatási sebességét kínálja, időt takarítva meg felhasználóinak a nagyobb nyomtatási feladatokon, ezen felül alapkiépítésben hálózati használatra is kész (mint a termékcsoport összes tagja), így minden kolléga azonnal tud csatlakozni a rendszerhez.

Minden Nova-E modell a különböző konfigurációk jelentette rugalmasságot kínálja, a nyomtatók képesek együtt növekedni a szervezettel. Például az alapkiépítésben elérhető 1100 lapos papírkapacitás 2100 lapra bővíthető, ha az adott szervezeti egység új kollégákkal bővül, anélkül, hogy a vállalatnak új MFP-be kellene beruháznia. A Nova-E modellek a termelékenység növelése érdekében egyszerűen integrálhatók a különböző mobil eszközökkel is.

Az MX-M356N gyors, akár 35 oldal/perc sebességre is képes, helytakarékos és automatizált tűzés és leválogatás funkciója révén professzionális megjelenésű dokumentumokat állít elő. A beépített nagy sebességű (56 kép/perc lapolvasási sebesség) színes szkennerének köszönhetően a dokumentumokat digitális módon rendezheti vagy iktathatja.

A készülék interaktív 7 hüvelykes színes LCD érintőképernyője egyszerű és intuitív navigációt tesz lehetővé az MFP funkciói között, a bélyegkép és az előnézet funkcióknak köszönhetően a másolási, küldési és mentési feladatok a kezelőpanelen ellenőrizhetők. Az MX-M356N támogatja a BYOD (Bring Your Own Device – hozd a saját eszközödet) politikát: képes csatlakozni a Sharpdesk Mobile Print megoldáshoz egy opcionális vezeték nélküli LAN adapter segítségével, a mobil munkavállalók számára így lehetővé válik, hogy biztonságosan nyomtathassanak bárhonnan okostelefonjukról vagy táblagépükről.

- A Sharp MFP-k jelentős előnyöket biztosítanak a termelékenység és időtakarékosság terén: gyors, megbízható nyomtatás, könnyen használható felület, mobil csatlakoztathatóság. Mind időt és energiát takarítanak meg, így a munkavállalók a valódi feladatokra összpontosíthatnak. A Nova-E termékcsalád új MX-M356N készüléke mindazt a funkciót biztosítja a vállalkozásoknak, amire ma szükségük van, és teljes szabadon alakítható a jövőbeli igények kielégítéséhez. - mondta Szymon Trela, Product Manager, Sharp Electronics CEE.

Az MX-M356N Energy Star besorolású készülék. A használati igények, vagy a rendszergazda által megszabottak szerint automatikusan kikapcsol és bekapcsol. Az Eco Scan funkció nem kapcsolja be a fixálóhengert, azoknál a feladatoknál, ahol nincs szükség nyomtatásra, energiát takarítva meg így.

Social