Kapcsolat

Új nagysebességű, nagykapacitású nyomtatórendszer a Sharptól

Budapest, 31.05.2017
A Sharp ma kezdte forgalmazni MX-M905 modelljét, ezzel egy egyszerűen kezelhető, 90 oldal/perc sebességű készülékkel egészült ki multifunkciós nyomtató (MFP) kínálata. Ez az új nagysebességű monokróm MFP a nagy volumenű környezetek igényeinek kielégítésére készült, ahol a megbízhatóság és az egyszerű használat alapvető fontosságú.

Az MX-M905 adagolók és befejező kiegészítők széles választékát kínálja, támogatva számos kinyomtatott dokumentumtípus magas minőségű utómunkáját, mindez egy egyszerűen kezelhető, 10,1" méretű testreszabható érintőképernyős kijelzőn keresztül. A konfigurációk alakíthatósága és a gép kiemelkedő megbízhatósága miatt az MX-M905 tökéletes megoldást nyújt a különböző igényekkel jelentkező, nagyszámú felhasználóval jellemezhető környezetekben, és ideális választás azoknak a szervezeteknek, melyek a költségek csökkentésére törekednek, miközben megőrzik a saját munkacsoport MFP jelentette kényelmét.

 - A Sharp innovatív MX-M905 készülékét ügyfeleink igényeit szem előtt tartva terveztük, az egyszerű használatnak kiemelt prioritást adva. Érthető és intuitív 10,1 hüvelykes érintőképernyős kijelzővel szereltük fel, amely megkönnyíti a nyomtatás előtt a munkák megtekintését és szerkesztését. A kijelzőt a felhasználó személyre szabhatja kedvenc és leggyakrabban használt funkcióira mutató parancsikonokkal. – elmondta Starostiák József Product Manager.

Az MX-M905 hármas légbefúvós papíradagoló egységgel rendelkezik a papírformátumok szélesebb skálájának precíz és megbízható adagolásához, 2 tálcás utómunka beillesztővel szerelték fel az előre nyomtatott színes dokumentumok beillesztéséhez, valamint ellátták fejlett belső finisher funkciókkal, mint pl. a GBC Smart Punch Pro™ vagy a hajtogató egység - mindezek révén lehetővé válik, hogy több munkát végezzenek el házon belül és a felhasználók jobban kezeljék munkafolyamataikat.

A készülék rendelkezik olyan funkciókkal is, mint a mobil nyomtatás és a Sharpdesk Mobile alkalmazással történő szkennelés, továbbá az MX-M905 képes csatlakozni a népszerű mobil nyomtatási platformokhoz, mint például az Apple AirPrint®, a Google Cloud Print™ és a natív Android™ nyomtatáshoz. A kényelem érdekében a kiszolgáló nélküli nyomtatási technológia lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy biztonságosan nyomtassák ki munkáikat, és akár a hálózatba csatlakoztatott hat Sharp dokumentumkezelő rendszer bármelyikén vegyék ki azokat anélkül, hogy szerverre vagy további szoftverekre lenne szükségük.

A Sharp OSA® technológia lehetővé teszi a hálózati alkalmazásokkal és a felhőszolgáltatásokkal történő egyszerű integrációt. Az MX-M905 Cloud Connect szolgáltatása a Sharp OSA technológiát használja a népszerű platformok - például a Microsoft OneDrive for Business, a Google Drive és a SharePoint Online – eléréséhez, kiegészítő köztes szoftver nélkül, gyorsabb és produktívabb irodai folyamatokat téve lehetővé.

A rendszer támogatja a lapbeolvasást is a DirectOffice™ technológia révén elérhető beépített optikai karakterfelismerő (OCR) szoftvert használva, amely lehetővé teszi a beolvasott dokumentumok népszerű Microsoft Office fájlformátumokká való átalakítását, beleértve a Word, a PowerPoint® és az Excel, illetve számos Adobe® PDF formátumot is.

Az MX-M905 már megvásárolható a Sharp és partnerei üzleteiben. További információért látogasson el a sharp.hu weboldalra.

Contact

ANNA KOZAK
PR Manager CEE
Anna.Kozak@sharp.eu -->

Social