Sharp 110th Anniversary

A Sharp vállalat

A Sharp Europe a globális technológiai vállalat, a Sharp Corporation része, amely a B2B és a fogyasztói termékek innovációja terén szerzett szakértelméről ismert.

A globális innováció 110 évét ünnepeljük

2022. szeptember 15-én a Sharp egy újabb jelentős mérföldkövet ünnepel - a globális innováció és átalakulás 110 évét.
A Sharp név világszerte olyan egyedülálló termékek és technológiai megoldások fejlesztőjeként honosodott meg a köztudatban, amelyek jelentős mérföldkövet jelentettek az elektronikai ipar alakításában.

110 évvel később, napjainkra a Sharp mind a business-to-business, mind a fogyasztói termékek fejlesztésének szakértőjévé vált, és továbbra is elkötelezett az új termékekbe és szolgáltatásokba történő beruházás mellett.

Az innovációra építve

1912-es alapítása óta a Sharp Corporation folyamatosan az innováció útját járta eredeti termékeivel, az "Ever-Sharp" mechanikus ceruzáktól kezdve a világ első LCD elektronikus számológépein át az első fénymásolóig és 8k-s professzionális kijelzőkig.

A Sharpot a kezdetektől fogva az eredetiség vezérelte, kezdve alapítónkkal, Tokuji Hayakawával, és az ő elkötelezettségét az őszinteség és a kreativitás mellett. Ez az az erő, ami ma is hajt minket.

Olyan új megoldásokat hívunk életre, amelyek az élet, a gondolkodás és a létezés új módját teremtik meg. De nem a technológia hajt minket - hanem az, hogy a technológia hogyan segíthet jobbá tenni az életet Ön és mindenki más számára.

Sharp's founder Tokuji Hayakawa

A Sharp napjainkban

Ma a Sharp Electronics elkötelezett az emberek életének jobbá tétele mellett a munkahelyeken és otthonokban, egyaránt, a legmodernebb technológiák alkalmazásával, valamint az innováció, a minőség, az érték és a formatervezés iránti elkötelezettséggel. 

Az eredmény: egyedi Sharp termékek és megoldások - hűen mottónkhoz: "Olyan termékeket készítünk, amelyeket mások utánozni akarnak!".

Inspiráló és innovatív megoldásokat hozunk létre, amelyekkel Ön önmaga lehet, és segítünk a vállalkozásoknak megteremteni a jövő munkahelyét.

Office workers using PCs at desks

Európára összpontosítva

A Sharp Europe a Sharp Corporation része, amely egy globális technológiai vállalat világszerte több mint 49 000 alkalmazottal, és egyaránt szakértője az üzleti és a fogyasztói innovációnak. Európában három üzleti egységünk működik fontosabb nagyvárosokban, továbbá 17 értékesítési irodával és négy gyártóüzemmel rendelkezünk a kontinensen.

Célunk, hogy üzleti technológiai termékeink és szolgáltatásaink széles kínálatával lehetővé tegyük a vállalkozások és szervezetek számára, hogy Európa-szerte növeljék teljesítményüket és alkalmazkodjanak a jövő kihívásaihoz.

Üzleti termékeink a nyomtatóktól; (kezdve az asztali készülékektől, a multifunkciós nyomtatókon át a nyomdagépig), a világ legfejlettebb lapos képernyő technológiáján; alapuló interaktív és megjelenítő képernyőkön át, a laptopokig, és egyéb innovatív termékekig és megoldásokig terjednek. 

A Sharp európai informatikai szolgáltatási részlege integrált megoldások és menedzselt szolgáltatások kifinomult csomagját is kínálja a munkahelyek számára, és különböző informatikai szolgáltatásokkal támogatja a nemzeti és multinacionális ügyfelek gyorsan bővülő körét.

Map of Sharp locations in Europe

Előre tekintve

A Sharp 60 éve a világ egyik legnagyobb fotovoltaikus gyártója, amely napelem modulokat kínál a környezettudatos energiatermeléshez. A Sharp Solar Services eddig több mint 50 millió PV-modult szállított le világszerte.

Gyártóként és szolgáltatóként a Sharp abban az egyedülálló helyzetben van, hogy megbízható tanácsot és garanciát tud nyújtani az ügyfeleknek arra vonatkozóan, hogy a technológiai eszközök hogyan működhet zökkenőmentesen együtt.

A Sharp olyan technológiai termékek és szolgáltatások új formáiba fektet be, és tölt be vezető iparági szerepet e területeken, amelyek segítik a jövő munkahelyének megteremtését Európa-szerte.

PV Solar power plant with technician on a laptop in the foreground