Three workers at communal desk with a printer in the background
Three workers at communal desk with a printer in the background

Dokumentum- és nyomtatási szolgáltatások

A Sharp dokumentum- és nyomtatási szolgáltatásai biztosítják, hogy hozzáférjen ahhoz a szakértelemhez és eszközökhöz, amelyekre szükség van a nyomtatási és másolási költségek csökkentéséhez, az alkalmazottak termelékenységének növeléséhez, az értékes info

Mik azok a Dokumentum- és nyomtatási szolgáltatások?

Olyan dokumentumkezelési megoldásokat kínálunk, amelyekre szüksége van a nyomtatási és másolási költségek csökkentéséhez, az alkalmazottak termelékenységének növeléséhez, az értékes információk védelméhez, valamint a nyomtatóflotta és kellékek hatékonyabb kezeléséhez. Ez magában foglalja a nyomtatási környezet optimalizálását, a papír- és digitális dokumentumokba zárt információk rögzítését és megosztását, valamint az információk keresésének, elérésének és megosztásának támogatását az irodában vagy útközben.

A dokumentum- és nyomtatáskezelés terén szerzett szakértelmünket felhasználva időt szánunk arra, hogy megértsük üzleti igényeit, majd megfelelő eszközöket és készségeket biztosítunk a nyomtatási környezet, a dokumentumok életciklusának és a nyomtatási felhasználás hatékonyabb kezeléséhez – most és a jövőben egyaránt.

Man-and-woman-at-office-desk-looking at paper

Optimalizálja dokumentum- és nyomtatási környezetét

A Sharp a díjnyertes nyomtatók és fénymásolók teljes választékát kínálja fejlett dokumentum-munkafolyamattal és nyomtatásbiztonsági lehetőségekkel, amelyek kiemelkedő sokoldalúságot és megbízhatóságot biztosítanak. A megfelelő hardver azonban csak egy elem, amely szükséges a dokumentumkezelés teljes optimalizálásához.