Male teacher in a library

A Való Világ biztonsága

Üdvözöljük a Sharp Real World Security központjában. A valós, mindennapi kiberbiztonsági betekintésekkel kapcsolatban, hasznos információkkal szolgálunk vállalkozása biztonsága érdekében.

Biztonságra kapcsolva

Manapság szinte minden vállalkozás digitálisan kapcsolódik. E-maileket váltunk, megosztott Wi-Fi hálózatokon dolgozunk, virtuálisan csatlakozunk megbeszélésekhez, tanórákhoz vagy találkozókhoz. 
Ezt szem előtt tartva a kis- és középvállalkozások (kkv-k) manapság egyre növekvő fenyegetésnek vannak kitéve: a kibertámadásoknak. Az egyre gyakoribb támadások komolyan akadályozhatják a vállalkozás működését. És függetlenül attól, hogy milyen típusú a kkv – akár épületeket épít, akár laptopon dolgozik bennük, vannak valós kockázatok, amelyeknek komoly következményei lehetnek.

Az Európa-szerte működő kkv-k tapasztalatait felhasználva tartalomsorozatot hoztunk létre, amely segít megérteni a biztonsági kockázatokat, lebontani a körülöttük lévő összetettséget, és megtalálni a védelem megőrzésének módjait.

Való Világ biztonsági központunkban megtalálja legjobb tippjeinket és útmutatásainkat is a kiberellenállóság fejlesztésének legjobb módjairól.

Collage of hybrid working images
Colleagues working in a modern office

VIDEÓ

IT biztonság a való világ számára

A munka valós világában a vállalkozásoknak egyszerű megoldásokra van szükségük, hogy megóvják maguk és ügyfeleik biztonságát. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy biztosítsuk vállalkozása számára a biztonságot.

Kiberbiztonsági tippjeink

Tekintse meg útmutatónkat vállalkozása biztonságának megőrzéséhez

Engineer on a construction site using a phone and holding a tablet

Készüljön fel a kockázatokra: Tippek valódi magabiztosság eléréséhez a kiberbiztonság terén

Megvizsgáltuk, a kis- és középvállalatok (kkv-k) hogyan azonosíthatják és kerülhetik el a valódi kockázatokat, hogy magabiztosan kezelhessék a kiberbiztonsági kérdéseket.

Colleagues talking at office printer

Váratlan gyanúsított: hogyan érheti el, hogy nyomtatója ne jelentsen rejtett fenyegetést

A firmware-frissítésektől a legújabb kiberbiztonsági képzésig körvonalaztuk annak a módját, hogyan őrizheti meg nyomtatója – és vállalata – biztonságát. 

Students in an IT classroom

Alkalmazotti kockázatok: Hogyan erősítse meg a biztonságos IT viselkedési mintákat

A szigorúbb szabályzatoktól a gyakoribb tesztelésig körvonalaztuk annak a módját, hogyan viselkedjenek a különböző csapatok nagyobb kiberbiztonság eléréséhez.