A4-es szines fénymásolók

A Sharp A4-es színes fénymásolókat vagy az All-in One nyomtatókat úgy tervezték, hogy növeljék minden méretű vállalkozás termelékenységét, intuitív, egyszerű használatot, intelligens csatlakoztathatóságot és könnyed mobilitást kínálva. A nagyobb eszközöktől elvárható sebesség és hatékonyság összes előnyét biztosítva, a Sharp A4-es színes fénymásolók vagy többfunkciós nyomtatók tökéletesek minden színes nyomtatási, másolási és szkennelési követelményhez, valamint bármilyen irodai környezetbe illeszkednek.

A robusztus biztonsági funkciók sora gondoskodik arról, hogy eszköze és bizalmas adatai mindig biztonságban legyenek. A továbbfejlesztett funkciók, beleértve a Sharp díjnyertes Easy User Interface-jét, megkönnyíti az életet, moduláris konfigurációjuk pedig lehetővé teszi, hogy az igényeinek megfelelően opcionális extrákat, például finishelő képességeket adjon hozzá.

A Sharp A4-es színes fénymásolók vagy az All-in One nyomtatók könnyűvé és egyszerűvé teszik az együttműködést. A papíralapú munkafolyamatok digitalizálhatók a dokumentumok közvetlenül az eszközről történő szkennelésével és e-mailben történő elküldésével, valamint a nyilvános felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal való kapcsolat révén bármikor és bárhol elérheti és megoszthatja a dokumentumokat.
 

Eredmények szűrése

Megjeleníti 12 of 14