Nyomtatási biztonság

Vigyáz adataira?

nyomtatók és az MFP-k (multifunkciós nyomtatók) létfontosságú részét képezik a szervezet dokumentum-munkafolyamatainak és üzleti folyamatainak. Ha azonban nem megfelelően kezelik őket, akkor potenciális gyenge pontot jelenthetnek az adat- vagy hálózat biztonsági szabályzatok számára. Az egyre szigorodó szabályozási követelmények, például az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) miatt pedig tudjuk, hogy a szervezeteknek a lehető legtöbb segítségre és támogatásra van szükségük.

Minél fejlettebbé és integráltabbá válnak a multifunkciós készülékek, annál nagyobb a kockázat a bizalmas információk másolása, nyomtatása, szkennelése vagy faxolása során, és minden vállalkozás felelős az ügyfeleiről és alkalmazottairól tárolt adatok védelméért.

A Sharp biztonsági információ- és eseménykezelési (SIEM) funkciókat tartalmazó csomagot kínál, amely segít megvédeni az információkat és dokumentumokat a fenyegetések sokaságától. Megadjuk Önnek az eszközöket a nyomtatás biztonsági irányelvek ellenőrzéséhez és kezeléséhez, és segítünk megvédeni bizalmas információit, függetlenül attól, hogy azokat rögzítik, tárolják, nyomtatják vagy megosztják a hálózaton keresztül.

Product-MX-M1206-scanning-paper

Nem biztonságos nyomtatási gyakorlatok

A hálózati eszközökön, például az MFP készülékeken és a nyomtatókon keresztüli IT biztonság elleni támadások valóságosak és az újonnan felfedezett sebezhetőségek kihasználásával egyre súlyosabbá válnak. Ezek a veszélyek egy "nyitott kapu" által veszélyeztetett hálózattól kezdve az emberi hibáig terjedhetnek, ami lehet akár olyan egyszerű is, mint egy érzékeny információkat tartalmazó dokumentumnak a kimeneti tálcában felejtése. Bárhogyan is történnek, az ilyen támadások jelentős károkat okozhatnak vállalkozásának - mind pénzügyi, mind kereskedelmi szempontból.

A nyomtatási infrastruktúra biztonságának szavatolása - az egész irodai környezetben - ma már stratégiai prioritás, de azt is tudjuk, hogy a nyomtatáshoz való könnyű hozzáférés elengedhetetlen.

Éppen ezért kínálja a Sharp a Smart Security Service csomagot, egy innovatív biztonsági "szolgáltatásként" nyújtott ajánlatát, amely segít megérteni a vállalkozását fenyegető veszélyeket, és az egyéni irodai igényeihez igazított, készülékre szabott védelmet biztosít.

Man-pressing-lock-icon-on screen

KÖZÖSEN AZ ÖNNEK SZÜKSÉGES NYOMTATÁSI BIZTONSÁGÉRT

Smart Security Service

Innovatív, szolgáltatásként nyújtott biztonsági csomagunk segít Önnek megérteni a vállalkozását fenyegető veszélyeket, és az Ön egyedi üzleti igényeihez igazított védelmet nyújt, azonnal.

Bemutatjuk Önnek a jelenlegi és várható, MFP-ket fenyegető kockázatokat, hogy eldönthesse, milyen szintű biztonságot szeretne. Szakértőink előre konfigurálják, majd úgy szállítják le új multifunkciós készülékét, hogy az pontosan megfeleljen vállalkozása elvárásainak, így biztosítva az információk hatékony védelmét anélkül, hogy korlátozná az Ön és vállalkozása által igényelt rugalmasságot. A telepítés és az integráció a lehető legegyszerűbb, így készülékei a lehető legbiztonságosabbak lesznek attól a pillanattól kezdve, hogy megnyomja a nyomtatás gombot.

People-around table-having meeting