Sharp software on display-product-Banner

Fedezze fel a Sharp AV szoftvereket és kiegészítőket

Maximalizálja élményét vezető AV-szoftverünkkel és tartozékainkkal, hogy teljessé tegye átfogó AV-megoldását.

Érdeklődjön most

AV szoftver és tartozékok

A recepcióktól a kiskereskedelmi üzletekig, osztálytermektől a tárgyalótermekig, az olyan audiovizuális eszközök, mint például interaktív kijelzőink és digitális tábláink segítenek Önnek növelni az elérést, fokozni a termelékenységet és gazdagítják a kommunikációs eszköztárat.

Interaktív kijelző szoftver

A nagy hivatalos megbeszélésektől a kis ötletbörzékig a nagyobb képernyők megkönnyítik a munkahelyi életet. Ehhez a Sharp BIG PAD-ek  segít életre kelteni képeit, dashboardokat és rendszerkezelését. A megfelelő hardver az interaktív érintőképernyős szoftverrel kombinálva mindent megad, amire szüksége van a lehető legjobb élményhez. A megfelelő szoftver és kiegészítők megkönnyítik és hatékonyabbá teszik az együttműködést.

Javíthatja a fájlkezelést, és alkalmazottai könnyedén megjegyzéseket fűzhetnek a dokumentumokhoz, használhatják a kijelzőket táblaként, prezentálhatnak deck-eket, videokonferenciákat tarthatnak és még sok mást is tehetnek bármely interaktív BIG PAD-unkon vagy Windows kollaborációs kijelzőnkön. A Sharp BIG PADs és a Windows kollaborációs kijelző teljesen új munkafolyamat-lehetőséget jelentenek felhasználói számára. A szervezetek világszerte innovációjukat és termelékenységüket ezeknek a nagy, interaktív kijelzőknek a segítségével alakítják át.

Interaktív érintőképernyő szoftver
Az interaktív érintőszoftverrel gyakorlatilag korlátlan számú digitális vásznat hozhat létre és jeleníthet meg, szükség esetén faltól falig méretben.
Akár vezeték nélkül is küldhet és fogadhat képeket és fájlokat okoseszközeiről. Nincs tanulási görbe – bárki odasétálhat egy interaktív képernyőszoftvert futtató kijelzőhöz, és magabiztosan azonnal elkezdheti használni.

A könnyebb használat érdekében rendelkezésre állnak olyan opciók, amelyek lehetővé teszik az eszközök és a kijelzők közötti kapcsolatot, lehetővé téve a fájlcserét és a kézzel írt jegyzetek és rajzok egyidejű megtekintését. Ideális arra, hogy segítse a teameket az innováció, az együttműködés és a termelékenység maximalizálásában.

Meeting discussion on face up display-Audio Visual-Product

Állványok és fali rögzítők

Opciók minden kijelzőhöz
Opciók minden kijelzőhöz: Az interaktív kijelző teljes kihasználásához feltétlenül keressen mobil állványokat, fali tartókat  és továbbfejlesztett csatlakozási lehetőségeket. A hatékony használat érdekében minden kijelzőt megfelelően kell elhelyezni. Így fali tartóink egyetlen pozícióban rögzíthetők, vagy ha rugalmasságra van szüksége a pozicionálással, a kijelzőt egy mozgó állványra is rögzítheti a nagyobb mobilitás érdekében.

Ha az állványok és tartók közül kell választani, nem minden állvány kompatibilis minden kijelzővel. Mindig azt tanácsoljuk, hogy vegye figyelembe a kijelző súlyát az állvány vagy a tartó súlyához képest. Győződjön meg arról, hogy az állvány vagy a tartó megfelel a kijelző súlyának és méretének. Hasonlóképpen, amikor interaktív megjelenítőszoftvert választ, feltétlenül ellenőrizze a rendszerkövetelmények oldalát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendszere megfelel a szükséges specifikációnak.
 

Stand and Wall mount-Audio Visual-Product only