A3-as fekete-fehér fénymásolók

A Sharp A3-as fekete-fehér fénymásolókat vagy az All-in One nyomtatókat úgy tervezték, hogy növeljék minden méretű vállalkozás termelékenységét, intuitív, egyszerű használatot, intelligens csatlakoztathatóságot és könnyed mobilitást kínálva. A Sharp A3-as fekete-fehér fénymásolók és többfunkciós nyomtatók minden elvárt sebesség- és hatékonyságelőnyt biztosítva ideálisak olyan vállalkozások és munkacsoportok számára, amelyeknek nincs szükségük színes nyomtatásra, és könnyedén kezelik az összes fekete-fehér nyomtatási, másolási és szkennelési igényt. Működésük kevesebbe kerül, mint a színes eszközöké, és bármilyen irodai környezethez illeszkednek.

A robusztus biztonsági funkciók sora gondoskodik arról, hogy eszköze és bizalmas adatai mindig biztonságban legyenek. A továbbfejlesztett funkciók, beleértve a Sharp díjnyertes Easy User Interface-jét, megkönnyítik az életet, a moduláris konfigurációpedig lehetővé teszi, hogy az igényeinek megfelelően opcionális extrákat, például finishelő képességeket adjon hozzá az eszközökhöz.

A Sharp A3-as fekete-fehér fénymásolók vagy az All-in One nyomtatók könnyűvé és egyszerűvé teszik az együttműködést. A papíralapú munkafolyamatok digitalizálhatók, a dokumentumok közvetlenül az eszközről történő szkennelésével és e-mailben történő elküldésével, valamint a nyilvános felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal való kapcsolat révén bármikor és bárhol elérheti és megoszthatja a dokumentumokat.
 

Eredmények szűrése

Megjeleníti 12 of 36