People working at desks
People working at desks

Dokumentum- és nyomtatáskezelés

Biztonságos és konfigurálható szolgáltatás csomag, ami további hatékonyságot hoz a dokumentumkezelési munkafolyamat minden részébe, javítja a termelékenységet, csökkenti a költségeket, fokozza az együttműködést és nagyobb mobilitást tesz lehetővé.

Az információk valódi értékének felszabadítása

Az információ minden modern szervezet éltető eleme, és az Ön legnagyobb értéke, feltéve ha bármikor és bárhol előállíthatja, elérheti, megoszthatja és felhasználhatja azt, ha szüksége van rá.

A Sharpnál megértjük azokat az üzleti és technikai kihívásokat, amelyekkel Ön szembesül, amikor ezt a célt próbálja elérni - miközben egyéb stratégiai céljaira is összpontosít. Mi biztosítani tudjuk a szükséges szakértelmet és eszközöket ahhoz, hogy együttműködőbb, produktívabb és vonzóbb munkakörnyezetet hozzon létre, és felszabadítsa az információ valódi értékét.

A tárolástól az archiválásig, a kereséstől a megosztásig - papíron vagy a felhőben, az irodában vagy útközben - mi olyan dokumentum- és nyomtatáskezelési megoldásokat és szolgáltatásokat kínálunk, amelyekre a digitális korban való versenyképességhez szüksége van. Mindezt biztonságosan végezni, hatékony nyomtatás- és dokumentumbiztonsági funkciókkal

Az Önnek tervezett dokumentumkezelés

A Sharp dokumentumkezelési szolgáltatásai messze túlmutatnak az Ön által ismert hagyományos nyomtatáskezelési szolgáltatásokon. Ez egy olyan biztonságos és konfigurálható szolgáltatáscsomag, amely új hatékonyságot hoz a dokumentumkezelési munkafolyamat minden egyes részébe, a dokumentum létrehozásától a biztonságos archiválásáig, és a két lépés között mindenhol.

A manuális munkafolyamatok automatizálásával segíthetünk Önnek javítani a termelékenységet és csökkenteni az emberi hibák számát. Ezen felül csökkenthetjük a nyomtatási költségeit, és megmutathatjuk, hogy dokumentumszolgáltatásaink segítségével hogyan oszthat meg egyszerűbben információkat, kinyerve a magabiztos, tényeken alapuló döntésekhez szükséges információkat. Ha szeretné maximalizálni a mobil munkaerőben rejlő lehetőségeket, ebben is segíthetünk a mobil nyomtatási megoldás választékunkkal. a pedig nincs elég ideje, erőforrása vagy szakértelme nyomtatói hatékony kezeléséhez, a Managed Print Services – szolgáltatásaink révén akár mindezt el is végezhetjük Ön helyett - ami akár 30%-os* azonnali költségmegtakarítást is eredményezhet Önnek.

* "Az aktív nyomtatáskezelési kezdeményezések 10%-30%-kal csökkenthetik irodai nyomtatási költségeit", Gartner 2013.

woman-office-using ipad-lifestyle

Dokumentumkezelési szolgáltatás felmérése

Fontos, hogy bár a Sharp dokumentumszolgáltatásai rutinszerűen minden típusú nyomtatóra és fénymásolóra kiterjednek, mindent az Ön szervezetének egyedi igényeihez igazítunk. Mert az általunk kínált valódi előny abból származik, hogy új módszereket vezetünk be, amelyekkel még több értéket nyerhet a szervezetében meglévő és a szervezetét körülvevő információkból.

Minden a dokumentumkezelési szolgáltatás (Document Management Service - DMS) értékelésével kezdődik. Dokumentumkezelési szakértőink kellő időt fordítanak arra, hogy valóban megértsék, hogyan használja Ön a dokumentumokat, mik az igényei és prioritásai, és hol vannak a problémás pontok. Ezen ismeretek birtokában tervezünk meg egy teljesen személyre szabott dokumentum- és nyomtatáskezelési szolgáltatást, amely nemcsak a nyomtatást racionalizálja, hanem segít Önnek a papíralapú és digitális dokumentumaiba zárt információk biztonságos rögzítésében és megosztásában is.

people-at desk-having a meeting-lifestyle