A man in an office next to an MFP
Two people in office-Printer-Banner

Iroda

A Sharp irodai megoldásai segítenek egy intelligens irodai környezet kialakításában – így Ön hatékonyabban, eredményesebben és produktívabban dolgozhat.

Az irodai környezet

Az irodai környezetben sokan töltjük napjainkat, ezért úgy kell kialakítani, hogy a munka legyen:

  • Hatékonyabb – megkönnyíti az információk elérését és csökkenti a manuálisan ismétlődő feladatokat.
  • Efektívebb – a megbeszélések elősegítése különböző helyiségekben és terekben, különböző létszámmal.
  • Produktívabb – ösztönzi a csapatmunkát és az együttműködésen alapuló munkát, megbeszéléseket és prezentációkat.

Az elmúlt években a hagyományos iroda határai is kitágultak a hibrid munkavégzésnek köszönhetően.
Sok szervezet különféle kommunikációs technológiákat használt fel egy „virtuális” iroda létrehozására, így az otthon vagy más telephelyen dolgozók továbbra is élvezhetik a fenti előnyöket.
 

Alakítson ki okos irodai környezetet

A Sharpnál megértjük azokat a kihívásokat, amelyekkel a vállalkozások szembesülnek, és számos egyedi irodai megoldást fejlesztettünk ki, amelyek segítenek az intelligens irodai környezet kialakításában – így hatékonyabban, eredményesebben és produktívabban dolgozhat.

Modern office with printer and display-Product

Megoldások minden típusú irodához

Vigyen életet a munkakörnyezetébe

Printer-office-people working at desks

Hagyományos iroda

  

Team working in creative space-Lifestyle

Kreatív iroda

   

Two colleagues walking through office-printer-Product

Modern iroda

    

Dokumentumkészítés

Nagy múlttal és tapasztalattal rendelkezünk az irodai nyomtatók kínálatában. A Sharp fénymásolók és a Sharp  nyomtatók széles skálájából választhat, amelyek hálózati/Wi-Fi lehetőséggel is rendelkeznek, hogy javítsák termelékenységét, hatékonyságát és a digitális átalakulást.

Amellett, hogy kiváló minőségű színes vagy fekete-fehér dokumentumokat készítünk, többfunkciós nyomtatóink (MFP-jeink) számos lehetőséget kínálnak a hatékonyabb munkavégzés érdekében, kezdve az extra kapacitású papírfiókoktól a professzionális megjelenésű füzetek készítéséhez szükséges befejező eszközökig. 

Több funkcionalitás

Ezenkívül tartalmazzák azokat az eszközöket, amelyekre szükség van az információk könnyű rögzítéséhez és megosztásához. Például beszkennelhet dokumentumokat, és biztonságosan elküldheti azokat e-mailben, vagy létrehozhat szerkeszthető PDF-eket a kinyomtatott dokumentumokból. Tárolhat és lehívhat dokumentumokat nyilvános felhőalapú tárolási szolgáltatásokon keresztül, illetve könnyedén nyomtathat mobileszközéről, illetve szkennelhet rájuk.

Fontos, hogy "minden egyben" nyomtatóink számos információbiztonsági funkciót tartalmaznak, amelyek megvédik Önt a különböző fenyegetésektől, és segítenek betartani az adatvédelmi előírásokat. A Smart Security Service - an innovative security ‘as a service’ offering that helps you understand the threats to your business and provides you with on-device protection that is tailored to your individual office needs. 

A woman using an MFP in an office

Információkezelés és -megosztás

Az információ csak akkor igazán hasznos, ha a megfelelő emberek, a megfelelő időben és módon könnyen hozzáférhetnek hozzá.

Sharp Document & Print Management (Dokumentum- és Nyomtatáskezelő) szoftver  egy biztonságos, konfigurálható alkalmazáscsomag, amely MFP-inkkel együtt használható, hogy új hatékonyságot hozzon a dokumentumkezelési munkafolyamat minden részébe. Számos folyamat ésszerűsítésével és automatizálásával, miközben biztonságos és egyszerű hozzáférést tesznek lehetővé bárhol és bármikor, javítják a termelékenységet, csökkentik a költségeket, fokozzák az együttműködést és nagyobb mobilitást tesznek lehetővé.

Two construction workers on laptop-Printer-Product

Megbeszélések és közös munka

Az emberek sok idejüket töltik az irodai értekezleteken, a formális előadásoktól az ad hoc munkacsoportokig. Így annak biztosítása, hogy könnyen és hatékonyan tudjanak együtt dolgozni, elengedhetetlen, hogy maximalizáljuk hatékonyságukat és kreativitásukat.

AV-berendezéseinkAV-szoftvereink és -tartozékaink segítenek átalakítani az információk felhasználásának és megosztásának módját az irodai tárgyalótermi környezetek széles skálájában. A Sharp BIG PAD-ek különösen megkönnyítik a csapatmunkát és az együttműködést könnyen használható interfészeikkel, rendkívül érzékeny érintési képességeikkel és a Pen-on-Paper (tollal papírra)-technológiával. A 70 hüvelykes interaktív Windows kollaborációs megjelenítőnkkel pedig felszabadíthatja az MS365 és az MS Teams képességeit, így hatékonyabb értekezleteket bonyolíthat le és elősegítheti az együttműködést.

A Sharp Workplace Solutions részeként a Synappx™ alkalmazások és szolgáltatások platformja intelligens kényelmet is biztosít a munkahelyen. A Synappx-kompatibilis hardverünkkel együttműködve segít megszüntetni a frusztráló technológiai problémákat, így gyorsabban kezdheti meg az értekezleteket, és lehetővé teszi a Sharp eszközök távvezérlését, valamint az információk megosztását vagy nyomtatását közvetlenül egy okostelefonról.

WCD Dynabook meeting room 2-Product

Tegyen maradandó benyomást...

Emellett az iroda közösségi terei, mint például a recepció vagy az ebédlő, remek lehetőséget kínálnak arra, hogy jó benyomást keltsenek – mind az alkalmazottakban, mind a látogatókban. Tehát a Sharp nagy felbontású digital signage megoldásai lehetővé teszik a részletes információk egyértelmű és hatékony kommunikációját és megosztását különböző helységekben. Intelligens, biztonságos és felhasználóbarát Visitor Management (látogatókezelési) megoldásunk pedig igazán egyszerűvé teszi az alkalmazottak, vendégek és vállalkozók regisztrációját, felszabadítva a recepció személyzetének idejét, egyben biztonságosabb munkakörnyezetet teremtve.