A man holding a pen whilst using a laptop
A man holding a pen whilst using a laptop

Megoldások téma szerint

A Sharp díjnyertes dokumentumkezelési és megjelenítési megoldásai átfogó portfólióját kínálja, hogy bármilyen méretű szervezetet segítsen az információkezelés módjának átalakításában.

Minden szervezet számos kihívással néz szembe, és gyakran a technológiák széles skálájára van szüksége ahhoz, hogy kielégítse a vállalkozás, ügyfelei és alkalmazottai igényeit.

A Sharp díjnyertes dokumentumkezelési és megjelenítési megoldásai átfogó portfólióját kínálja, hogy bármilyen méretű szervezetet segítsen az információkezelés módjának átalakításában.

Megoldások téma szerint

Biztonság

Információbiztonsági megoldások

A Sharp felismerte, hogy az információbiztonság a dokumentum- és nyomtatáskezelési stratégiájának elengedhetetlen része. Ha üzleti szempontból érzékeny vagy kritikus információkat lopnak el vagy törnek fel, annak óriási működési és pénzügyi hatása lehet – amiből sok vállalkozás soha nem tud kilábalni teljesen.

Tehát a Sharp nyomtatók és Sharp fénymásolók biztonsági funkciókat tartalmaznak. Ezek célja, hogy segítsenek ellenőrizni és kezelni a nyomtatási biztonsági belső előírásokat. Ezenkívül megvédik információit és dokumentumait számos fizikai és kiberbiztonsági fenyegetéssel szemben, miközben teljesítik a törvényi megfelelőségi követelményeket.

Sharp a Complete Print Security szolgáltatásán keresztül mindent kezelhet Ön helyett. Tartalmazza az intelligens biztonsági szolgáltatásunkat, amely segít megérteni a vállalkozását fenyegető veszélyeket, és az Ön egyéni üzleti igényeihez szabott védelmet nyújt.

Man-pressing-lock-icon-on screen

8K Technológia

8K-s technológiai megoldások

Ha egy kép többet ér ezer szónál, a 8K egy egész regény. A 8K-s kijelzők messze túlmutatnak a HD-n és a 4K-n, és lenyűgöző, nagy felbontású képeket biztosítanak a kivételesen tiszta és valósághű kivetítés, prezentációk, videók és egyéb audiovizuális tartalmak érdekében. Várhatóan óriási előnyökkel jár majd a változatos területeken, úgy mint a műsorszórásban, az orvosi ellátásban, a mérnöki munkában, a tervezésben és a biztonságban, a társadalom egésze számára.

A Sharp víziója az, hogy olyan részletességgel és realizmussal változtassa meg az Ön világról alkotott képét, amelyet korábban soha nem tapasztalt. A Sharp 8K ökoszisztéma segít újradefiniálni a valóságról alkotott képünket, és felfedi azt, amit a szemünk nem lát. Forradalmi 8K technológiánk ultra-nagy felbontású, valósághű színű képeket készít, a Full-HD felbontásához képest 16-szor nagyobb felbontással, ami egyszerűen nem biztosítható a 4K-s képek jelenlegi generációjával.

Élen járunk a 8K mozgalomban, kiállunk a 8K alkalmazások terjeszkedése mellett, és több lehetőséget teremtünk a vállalkozások számára, hogy részesüljenek a kivételesen részletgazdag képek és videók előnyeiből.

Two men looking at a large display in a car showroom

Hibrid munkavégzés

Hibrid munka megoldások

A COVID-19 világjárvány következtében a hibrid munkavégzés ma már sok szervezetnél elengedhetetlen, mivel meg kellett találniuk a módját az irodai, otthoni és távmunka kombinálásának. Hatékonyan végrehajtva nagyon előnyös lehet – mind a szervezet számára a termelékenyebb, motiváltabb és rugalmasabb munkaerő, mind pedig az alkalmazottak számára, akik jobb egyensúlyt élvezhetnek a munka és a magánélet között.

A Sharp hibrid munkamegoldásai lehetővé teszik, hogy intelligensebben dolgozzon, miközben biztonságos és hatékony marad. Portfóliónk az AV-berendezések és eszközök teljes skáláját tartalmazza, amelyek segítségével hatékony hibrid munkapolitikát valósíthat meg, és mindenki számára megkönnyítheti a munkavégzést. Ide tartoznak a fejlett kijelzők, üzleti laptopok, videokonferencia-berendezések, valamint a támogató AV-szoftverek és tartozékok

Woman attending an online meeting from home

Miért válassza a Sharpot technológiai partnerének?

Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön vállalkozásának igényei egyediek és gyakran változóak. Ezért elkötelezett és nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadóink szorosan együttműködnek Önnel, hogy megértsék céljait, és olyan megoldást tervezzenek, amely most és az elkövetkező években is megfelel Önnek és csapatának.

Sok éve tervezünk innovatív, iparágvezető megoldásokat, köztük díjnyertes termékeket és technológiákat (bővebben lásd környezetenként bontva). Ezeken felül több évtizedes tapasztalatunk minden iparágra, vállalati méretre és üzleti környezetre kiterjed.

Ha személyes szolgáltatást és kiváló minőségű audiovizuális megoldásokat és menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat szeretne egy megbízható globális márkától, számíthat a Sharpra.