Office workers in a modern co-working office space
Office workers in a modern co-working office space

Munkahelyi megoldások

Dolgozzon együtt a megbeszéléseken és kezelje kényelmesen a teremfoglaltságot az okosabb munkahely megteremtésére tervezett innovatív technológiával.

Innováció az okosabb munkakörnyezetekért

A jövő már itt van - a hibrid és agilis munkavégzés már nem egy kivételes munkahelyi juttatás, az okos iroda már itt van. A Sharp rendelkezik mindazokkal a technológiákkal, amelyek segítenek a vállalkozásoknak, hogy valósággá tegyék. Intelligens munkahelyi megoldásainkat úgy terveztük, hogy a megbeszéléseken való egyszerű együttműködés vagy az üzlet mindennapi működésének irányítása révén a produktivitás és a kreativitás környezetét teremtsék meg.

Növelje a látogatók biztonságát, javítsa a hibrid munkahelyek kihasználtságának kezelését és egyszerűsítse a technológia működését, miközben lerövidíti az adatok és információk eljutásának idejét oda, ahová kell - mindezt egy alkalmazásból a telefonján.

Synappx™ szolgáltatások

Elvárjuk, hogy a technika azonnal működjön, és nem akarunk időt vesztegetni a kapcsolódási problémákra, amelyek befolyásolhatják az együttműködést, különösen akkor, amikor a távmunka és a decentralizált munkavégzés mindennapos.

A Sharp Synappx™ Services az egyre több táv- és agilis munkavégzés kiszolgálására intelligens alkalmazások és csatlakozási eszközök platformja, amelyet úgy terveztek, hogy együttműködjön a meglévő technikai eszközökkel, és segítse a gyors és egyszerű munkavégzést és kommunikációt a csapatokkal.

People clapping in a meeting room with an on-screen presentation and printer in the background