Silhouettes of people working
Silhouettes of people working

Vezetői csapat

A Sharp vezetői csapatának tagjai kimagasló szakértelemmel rendelkeznek a technológiai innováció, a termékfejlesztés, a működési teljesítmény, az ügyfélélmény, az erőforrás-gazdálkodás és minden más olyan területen, amelyek elengedhetetlenek egy modern, d

Ismerje meg a Sharp vezetői csapatát

Tudjon meg többet a Sharp európai vezetői csapatáról.

Rob Tung Headshot

Rob Tung

Elnök

Rob számítástechnikai szakember, aki 25 éve dolgozik az IT- és szórakoztatóelektronikai iparágban. Ő felel a Sharp Europe profitjának és növekedésének előmozdításáért, valamint annak biztosításáért, hogy a Sharp filozófiája Európa-szerte elterjedjen, hogy mindenki élvezhesse a technológia nyújtotta előnyöket az életben.

 

Yoichi Tomota Headshot

Yoichi Tomota

Alelnök

Yoichi több mint 26 éve dolgozik a Sharpnál, ebből 9 évet töltött a Sharp leányvállalatainál, az Egyesült Királyságban és Kínában. Ő felel a Sharp európai B2B üzletág fejlődési irányának és céljainak meghatározásáért, valamint az üzleti teljesítmény és tevékenységek felgyorsításáért az összes érintett európai üzleti tevékenységben.

 

Alexander Hermann Headshot

Alexander Hermann

Elnök, információs rendszerek

2004 óta Alex felel az országokért, a régiókért és a Sharp összes európai B2B értékesítési leányvállalatáért. Jelenleg azon dolgozik, hogy a Sharp működését a hardver és szolgáltatás beszállító vállalatból a jövő munkahelyének fejlett megoldásait és szolgáltatásait nyújtó szolgáltatóvá alakítsa át. Ezt a törekvést támogatja az IT-szolgáltató vállalatok felvásárlásába történő jelentős befektetések és a Sharp egyre szélesebb technológiai portfóliója.

Vezetői csapat - Megosztott szolgáltatások és információs rendszerek

Tudjon meg többet a Sharp információs rendszerek, megosztott szolgáltatások és termékmarketing üzletágainak vezetőiről.

Seitaro Nomura Headshot

Seitaro Nomura

Megosztott szolgáltatások üzletág elnöke

Seitaro Washingtonban (USA) szerzett okleveles könyvvizsgálói képesítést, és az elmúlt 20 évben a Sharpnál dolgozott, ebből több mint 15 évet a Sharp leányvállalatainál töltött Szingapúrban, az USA-ban és az Egyesült Királyságban. Jelenlegi feladata a működési hatékonyság növelése, hogy az ügyfeleknek hozzáadott értéket biztosíthassunk, mindig szem előtt tartva a Sharp "őszinteség és kreativitás" vezérelvét.

Kazushi Oshima Headshot

Kazushi Oshima

Alelnök, Információs rendszerek

Kazushi felel a Sharp európai üzleti tervezéséért. Feladatköre magában foglalja a középtávú tervezést, a termékstratégiát, a fúziók és felvásárlások stratégiáját, az üzleti átalakulást, a pénzügyi év költségvetését, a nyereség ellenőrzését és a működés optimalizálását.

Jason Cort Headshot

Jason Cort

Terméktervezési és marketing igazgató

Jason feladata a Sharp B2B átalakításában többek között a Sharp vállalati B2B jövőképének, európai piacainak és üzleti célkitűzéseinek egyesítése, segítve az általános üzleti irányvonal és stratégia kialakítását, és mindezen változások új termékekbe, szolgáltatásokba, szervezeti változásokba, digitális platformokba és marketingkommunikációba történő átültetését.

Vezetői csapat - Jog, IT és HR

Ismerje meg a jogi, IT és HR részlegeink vezetőit.

Richard Bloom headshot

Richard Bloom

Jogi részleg és vállalati titkárság vezetője

Richard felel a Sharp európai működésének jogi és megfelelőségi aspektusaiért, munkáját jogi és megfelelőségi szakemberek csoportja támogatja, beleértve egy külön adatvédelmi csapatot is. A jogi csoport célja, hogy a Sharp valamennyi jogi és megfelelőségi ügyében a legjobb gyakorlatot biztosítsa, miközben pragmatikus, kereskedelmi megközelítést alkalmaz.

Dirk Hennings headshot

Dirk Hennings

Az Európai Informatikai Központ főigazgatója

Dirk felelős azért, hogy a Sharp európai felhasználói költséghatékonyan és biztonságosan élvezhessék a számukra biztosított IT szolgáltatásokat. Emellett feladata olyan innovatív, új IT szolgáltatások fejlesztése és nyújtása, amelyek lehetővé teszik a Sharp ügyfelei számára, hogy vállalkozásuk növekedjen és maximális üzleti hasznot érjenek el.

Phil Herbert Headshot

Phil Herbert

Munkaügyi alelnök

Phil több mint 20 éves nemzetközi HR tapasztalattal rendelkezik, és a Sharp Europe HR részlegét vezeti. Fő feladata annak biztosítása, hogy a Sharp rendelkezzen a szükséges HR szabályzatokkal és folyamatokkal, amelyek lehetővé teszik a megfelelő szakértelemmel rendelkező munkavállalók bevonzását, fejlesztését és megtartását annak érdekében, hogy a Sharp teljesíteni tudja stratégiai célkitűzéseit.

 

Vezetői csapat - Üzleti egységek

Ismerje meg a Sharp IT Services (IT szolgáltatások), Energy Solutions (energetikai megoldások) és Visual Solutions (vizuális megoldások) vezetőit.

Colin Blumenthal Headshot

Colin Blumenthal

Alelnök, IT Services

Colin felel a Sharp IT Services európai üzletágának növekedéséért. Feladatkörének fontos része annak biztosítása, hogy a Sharp informatikai termékei és szolgáltatásai mindig megfeleljenek a Sharp ügyfelek változó igényeinek, és hogy a Sharp a legjobb technológiákat válassza ki, amivel az ügyfelek számára maximális értéket nyújthat.

 

Peter Thiele Headshot

Peter Thiele

Elnök, Sharp Energy Solutions

Peter felel a Sharp Energy Solutions Europe (SESE) üzletág sikeréért az EMEA-régióban. Ő határozza meg a rövid és hosszú távú célokat, terveket és stratégiákat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a Sharp szolgáltatásai mindig megfeleljenek az ügyfelek elvárásainak, illetve meg is haladják azokat. Emellett felügyeli a SESE működését és erőforrásait, elnököl a teljes munkaerő felett, kezeli a költségvetést és biztosítja az erőforrások megfelelő allokációját.

Ian Barnard Headshot

Ian Barnard

SVP Marketing és termékmenedzsment, Sharp NEC Display Solutions

Ian vezeti a Sharp NEC Display Solutions üzletág összes marketingfunkcióját, beleértve a termékmenedzsmentet, a márkaépítést és a kommunikációt, biztosítva a vállalat egyedi értékeinek, növekedési előrejelzéseinek és költségvetésének támogatását. Felelős továbbá a vállalat általános üzleti célkitűzéseit támogató marketingstratégiák meghatározásáért és végrehajtásáért, a növekvő termék- és megoldási portfólió stratégiájának meghatározásáért, valamint a stratégiai partneri szövetségek támogatásáért az EMEA régióban.