Chemicals
Chemicals

Vegyianyagok kezelése

A Sharp minden üzleti tevékenysége során a környezetbarátságra törekszik.

Vegyszerek felelősségteljes használata termékeinkben

A Sharp termékek számos alkatrészből és anyagból készülnek, és vegyianyagok széles skáláját tartalmazzák. Ezeket üzemeink gyártási folyamataiban is felhasználják.

A Sharp termékekben található vegyi anyagok javítják a termékek teljesítményét és minőségét. Mindazonáltal nagyon tudatában vagyunk annak, hogy egyesek káros hatással lehetnek a természeti környezetre és az emberi egészségre, ha nem megfelelően kezelik őket.

Korábban mindennaposak voltak a vegyi anyagok okozta környezetszennyezés és környezeti problémák. Napjainkban sok ország megköveteli a vállalatoktól, hogy hatékonyan kezeljék a vegyi anyagokat, hogy leküzdjék ezeket a problémákat, és dolgozzanak a fenntartható fejlődési célok felé.

Globe illustration

Vegyianyag-kezelő rendszer

Egyes jogszabályok tartalmazhatnak címkézési követelményeket vagy tiltást vagy korlátozást meghatározott vegyi anyagok használatára vonatkozóan. Mások megkövetelik a terméktartalom-adatokkal kapcsolatos információkezelést, a légkörbe és vízterületekbe kibocsátott szennyezés mennyiségének jelentését, a munkakörnyezet ellenőrzését és a foglalkozás-egészségügyi menedzsmentet.

A „Környezettudatos vállalat létrehozása őszinteséggel és kreativitással” című alapvető környezetvédelmi politikánkkal összhangban a Sharp Magatartási Kódex a következőképpen írja elő a vegyianyagok kezelését, a vonatkozó környezetvédelmi törvényeknek, előírásoknak és regionális megállapodásoknak való megfelelés előfeltétele mellett.

Chemicals