Man presenting at small workgroup hybrid meeting
Man presenting at small workgroup hybrid meeting

Synappx™ Collaboration Hub

Okosabb megbeszélések jobb együttműködéssel

Érdeklődjön most

Synappx™ Collaboration Hub

A Synappx™ Collaboration Hub segítségével egyszerűen elindítható bármely Bring Your Own Meeting (BYOM), hibrid vagy helyiségen belüli PC-s megbeszélés. A megbeszélés minden folyamatát és tevékenységét teljes körűen, érintésmentesen irányíthatja mobileszközéről, így a hangsúly az együttműködésen és a nagyfokú produktivitás eredményeinek elérésén maradhat.

 • Egy átlagos megbeszélés beállítása és megkezdése jellemzően 12 percet* vesz igénybe.
 • Sok hibrid megbeszélésen a helyiségben lévő berendezéseket használják, ami az ismeretlen vezérlés miatt félelmet kelthet a felhasználókban, és a közös technikai megérintésével kapcsolatos higiéniai aggályok is felmerülhetnek.
 • Sok KKV különböző videokonferencia platformok keverékét használja, amelyek mindegyike eltérő felhasználói élményt nyújt.
 • Fennáll a veszélye annak, hogy a megbeszélés házigazdája véletlenül megoszt személyes PC-jéről származó érzékeny adatokat.
 • A különböző felhőszolgáltatások adattároláshoz történő használata kihívást jelenthet, kérdéses lehet, hogy megtalálják-e a megfelelő helyet egy adott fájl számára.

A Synappx Collaboration Hub hatékonnyá és élvezetesen produktívvá teszi az értekezleteket, valamint egységes felhasználói élményt nyújt, függetlenül attól, hogy milyen felhőszolgáltatást használnak. Ha többet szeretne megtudni róla, töltse le adatlapunkat az alábbi letöltések menüpontból.

* A Sharp és a Spiceworks 2017-es, közepes méretű szervezetek körében végzett közös kutatása alapján.

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

Bármilyen típusú tárgyalótermi konfiguráció hatékony kezelése

Íme néhány szabványos tárgyalótermi konfiguráció, amelyek mindegyike ugyanazt az egységes és hatékony felhasználói élményt nyújtja:

 • Személyes tér: A Synappx a felhasználó számítógépére telepítve.
 • Kis tárgyaló: A Synappx a felhasználó számítógépére telepítve és nagyméretű képernyőhöz csatlakoztatva
 • Konferenciaterem: Synappx a felhasználó számítógépére van telepítve, ami csatlakoztatva van egy nagyméretű képernyőhöz, kamerával, hanggal, mikrofonnal és vezeték nélküli casting technológiával.
 • Nagy tárgyalóterem: A Synappx telepítve van a teremben lévő PC-re és a nagyméretű képernyő egyszerű vezérlése az összes használt Pro AV berendezéssel együtt.
Home, online and boardroom meeting icons

Synappx™ Collaboration Hub

Okosabb megbeszélések jobb együttműködéssel

meeting room infographic

Könnyű és zökkenőmentes átmenet a "személyes" és a "megosztott" használat között

 • Ugyanaz a felhasználói élmény, akár személyi számítógépet használ, akár egy kifinomult, beágyazott szobai PC-t üzemeltet, akár a népszerű felhőalapú videokonferencia platformok bármelyikét használja.
 • Nem okoz nehézséget vagy gondot a csatlakoztatott kamerák és egyéb audiovizuális berendezések elérése a hibrid megbeszélések részeként.
 • Könnyű hozzáférés a felhőalapú dokumentumokhoz és azok megosztása valamennyi megbeszélés résztvevővel.
PC tower, virus, mobile, WiFi infographic

Kevesebb félelem, nagyobb produktivitás

 • Nincs bizonytalanság vagy félelem az ismeretlen tárgyalótermi berendezések használatával kapcsolatban
 • A Synappx Go alkalmazás mobileszközön történő használata esetén nincsenek higiéniai aggályok a megosztott berendezések megérintésével kapcsolatban
 • Az összes megbeszélési folyamat és tevékenység teljes ellenőrzése egy kézben tartott mobileszközről, egyszerűen és kényelmesen
 • A szobában lévő PC használata kiküszöböli a bizalmas információk véletlen BYOM megosztását
Display screen with cloud and connectivity icons

Automatizált és racionalizált működés

 • Azonos folyamatok és ismerős menüpontok a különböző felhőalapú tárhely szolgáltatásokból származó adatok elérésekor, illetve különböző felhőalapú videokonferencia-platformok vagy különböző márkájú audiovizuális berendezések használata esetén.
 • Egységesített menü és konfigurációs folyamat ad-hoc vagy ütemezett naptári értekezletek használata esetén

Központi irányítás

Synappx Admin Portal lehetővé teszi a Synappx alkalmazások egy helyről történő nyomon követését és kezelését. Itt a rendszergazdák központi irányítást kapnak a Synappx Applications összes szükséges összetevője felett. Vizualizált adatok állnak rendelkezésre, hogy a rendszergazdák betekintést nyerjenek a szervezeti trendekbe.

Cartoon of a cloud

A biztonság az első számú prioritásunk

A Sharp innovatív technológiáiban a biztonság mindig az első helyen áll. A Microsoft® Azure, Microsoft® 365, Google Workspace™ technológiák és a Sharp legjobb biztonsági gyakorlatai révén a Synappx alkalmazások és szolgáltatások többszintű biztonsággal vannak védve. Ha többet szeretne megtudni a Synappx biztonságáról, töltse le biztonsági fehér könyvünket.

Cartoon of electronic devices linked to a cloud with a padlock
Letöltések

Synappx™ Collaboration Hub adatlap

v1.0

Synappx™ Go adatlap

v1.0

Synappx™ Meeting adatlap

v1.0

Synappx™ Security Whitepaper

v1.0

Synappx™ Támogatás

A Synappx termékekkel kapcsolatos további segítségért és tanácsért, beleértve a felhasználói és adminisztrátori útmutatókat, a rendszerkövetelmény útmutatókat és a GYIK-eket, kérjük, látogasson el az ügyfélszolgálati támogatás oldalakra.

Man using a computer