Mobil nyomtatás

Biztonságos nyomtatás mobilról

Ha a COVID-19 világjárvány bebizonyított valamit, az az, hogy az alkalmazottak mobilitásának és a személyes mobileszközök – például okostelefonok és táblagépek – használatának jelentősége a vállalkozásokban még soha nem volt ennyire elterjedve. Megfelelő telepítés esetén ezek a Bring Your Own Devices (BYOD)

  • növelik a rugalmasságot – az alkalmazottak sokkal könnyebben hozhatnak létre és oszthatnak meg információt, amikor és ahol szükség van rá.
  • növelik a termelékenységet – a munkatársaknak nem kell bejelentkezniük a számítógépre a dokumentumok megnyitásához, hanem közvetlenül a saját mobileszközükről érhetik el és nyomtathatják ki azokat.
  • növelik az alkalmazottak elégedettségét – az embereknek több választási lehetőségük van, a számukra megfelelő módon dolgozhatnak.
  • csökkentik a költségeket – nincs szükség munkahelyi számítógépek vásárlására és karbantartására, és kevesebb képzésre van szükség.

A BYOD használata azonban jelentős kihívásokat jelent a mobil nyomtatási megoldások integrálásának a szervezet hálózati infrastruktúrájába terén, hogy továbbra is nyomon követhesse és kezelhesse a mobilfelhasználók tevékenységét. Olyan sebezhetőségeket is bevezethetnek, amelyek a bizalmas információkat, sőt akár az egész hálózatot illetéktelen hozzáférés kockázatának tehetik ki, ha a biztonság és az irányítás figyelembevétele nélkül kerülnek bevezetésre az átfogó nyomtatási biztonsági szabályzat értelmében.
 

Man-at-desk-using-mobile

A mobilitás lehetővé tétele, a termelékenység növelése

A Sharp mobilalkalmazás-kínálatának és a menedzselt nyomtatási szolgáltatásaink részeként is, mobilmegoldásaink lehetővé teszik, hogy minden típusú mobileszközt teljes mértékben integráljon a hálózat biztonságának veszélyeztetése nélkül. Amellett, hogy szabadságot és rugalmasságot biztosítunk a munkatársaknak arra, hogy telefonjukról, táblagépükről és laptopjukról kinyomtassák az információkat, ahogyan és ahonnan akarják, mobilnyomtatási megoldásaink segítik őket a dokumentumok biztonságos szkennelésében és megosztásában, távol az irodától. Ez azt jelenti, hogy élvezheti a:

  • problémamentes nyomtatást – egyszerűen válasszon ki egy dokumentumot, tekintse meg az előnézetet, és nyomtasson bármit közvetlenül a Sharp nyomtatókra egy támogatott mobileszközről.
  • egyszerűsített szkennelést – a nyomtatott dokumentumok PDF-formátumba szkennelhetők a támogatott Sharp nyomtatókon és fénymásolókon, és közvetlenül megtekinthetők mobileszközökön.
  • zökkenőmentes együttműködést – könnyedén megoszthatja a beolvasott fájlokat más támogatott alkalmazásokkal, vagy mentheti őket a felhőbe.

Röviden: Mobil megoldásainkkal olyan egyszerűen nyomtathat mobileszközökről, mint egy irodai számítógépről.

Two people-in office-looking at tablet-lifestyle