Man using a laptop and smartphone
Man using laptop and smartphone with printer in foreground

Synappx™ Go

Produktivitás bárhol

Érdeklődjön most

Synappx™ Go

A Synappx™ Go segítségével a tartalom és az információk Önnel együtt mozognak a munkahelyen. Az okostelefonjával könnyedén méretezheti a tartalmat egy nagy kijelzőre, vagy szkennelheti a dokumentumokat, és elküldheti a nyomtatási feladatokat egy multifunkciós nyomtatóra. Végezzen el többet a nap során 

 • A mai világban egyre jobban függünk a mobileszközöktől, hiszen egy okostelefonról szinte bármit elvégezhetünk. Miért ne nyomtathatna vagy oszthatna meg tartalmakat is róla?
 • A Synappx Go használatával számos technikai eszköz használatát egyszerűsítheti a megbeszéléseken és a munkahelyen. Ez segíthet csökkenteni a frusztrációt, amellyel sok alkalmazott szembesül, amikor több eszközt próbál használni.
 • A munkavállalóknak nem kell aggódniuk a tartalmak elérése vagy az általuk nem ismert eszközök csatlakoztatása miatt, mivel mindezt közvetlenül a mobiltelefonjukról tehetik meg.

Ha többet szeretne megtudni a Synappx Go használatáról, töltse le adatlapunkat az alábbi letöltések menüpontból.

Man using laptop and mobile phone with a printer in foreground

Synappx™ Go

Produktivitás bárhol

Thumbs up cartoon

Sokkal személyesebb MFP-k és kijelzők!

A Synappx Go segítségével több feladatot végezhet el a nap folyamán, mindezt a telefonjáról. Tegye okosabbá munkahelyét, és használja ki a meglévő technológiát a spontán együttműködés elősegítésére.

 • Kövesse az egyszerű beállítási varázslót.
 • Csak használja az alkalmazást, nem kell megtanulnia az eszközök kezelését.
 • Állítsa be a személyre szabott szkennelési beállításokat és a felhőalapú tárhely hozzáférését, hogy időt takarítson meg.
Cartoon of three people infront of an interactive display and someone holding a phone

Együttműködés útközben!

A Synappx Go segítségével az együttműködés bárhol és bármikor megtörténhet az engedélyezett kijelzőkkel. Csapata nem csak egy konferenciateremben, hanem egy informális tárgyalóban vagy egy kávézóban is találkozhat. Még a folyosók is együttműködési munkaterületekké válhatnak.

 • Egyszerűen érintse meg az NFC címkét, hogy megjelenítse tartalmát a Sharp kijelzőn.
 • A csapattagok is megérinthetik a tartalom lekérdezéséhez és az együttműködéshez.
 • A módosított tartalmak az eredeti helyeken kerülnek tárolásra.
Mobile and printer infographic

A szkennelés és a nyomtatás egyszerűsítése

Nem kell megtanulni a különböző multifunkciós készülékek használatát, vagy bonyolult bejelentkezési folyamatokon keresztülmenni. A dokumentumok szkennelése vagy a nyomtatási feladatok kibocsátása a Sharp MFP-n egyszerűbb, mint valaha! Csak néhány mobiltelefonos érintés az NFC címkére.

 • Maximalizálja a kényelmet és a magánéletet a Synappx Go nyomtatáskioldó funkcióval, amely lehetővé teszi a nyomtatások kibocsátását az MFP-n.
 • Szkenneljen dokumentumokat gyakran használt célállomásokra, az e-mail címére, egy csoportra vagy kiválasztott felhőalapú tárhely szolgáltatásokra.

Központi irányítás

Synappx Admin Portal lehetővé teszi a Synappx alkalmazások egy helyről történő nyomon követését és kezelését. Itt a rendszergazdák központi irányítást kapnak a Synappx Applications összes szükséges összetevője felett. Vizualizált adatok állnak rendelkezésre, hogy a rendszergazdák betekintést nyerjenek a szervezeti trendekbe.

Cartoon of a cloud

A biztonság az első számú prioritásunk

A Sharp innovatív technológiáiban a biztonság mindig az első helyen áll. A Microsoft® Azure, Microsoft® 365, Google Workspace™ technológiák és a Sharp legjobb biztonsági gyakorlatai révén a Synappx alkalmazások és szolgáltatások többszintű biztonsággal vannak védve. Ha többet szeretne megtudni a Synappx biztonságáról, töltse le biztonsági fehér könyvünket.

Cartoon of electronic devices linked to a cloud with a padlock
Letöltések

Synappx™ Go adatlap

v1.0

Synappx™ Security Whitepaper

v1.0

Produktivitás bárhol

A Synappx™ Go segít leegyszerűsíteni a dokumentumok szkennelését és nyomtatását. A Synappx Go alkalmazással nyomtathat fájlokat a felhőalapú tárhelyéről, szkennelhet dokumentumokat kollégáinak, és nyomtathat tartalmakat a számítógépéről bármelyik engedélyezett MFP-n - bejelentkezés vagy az MFP beállításainak módosítása nélkül.

Ad hoc megbeszélések egyszerűen

A Synappx™ Go segítségével az együttműködés bárhol és bármikor megvalósítható. A Synappx Go alkalmazással Ön és csapata bármilyen engedélyezett kijelzőn megoszthatja a tartalmat, együttműködhet a fájlokon, és elmentheti azokat az eredeti helyükre anélkül, hogy valaha is tárgyalót kellene foglalnia.

Synappx™ Támogatás

A Synappx termékekkel kapcsolatos további segítségért és tanácsért, beleértve a felhasználói és adminisztrátori útmutatókat, a rendszerkövetelmény útmutatókat és a GYIK-eket, kérjük, látogasson el az ügyfélszolgálati támogatás oldalakra.

Man using a computer