An image of an office
An image of an office

Környezetbe illő megoldások

A Sharp innovatív, iparágvezető megoldásokat és szolgáltatásokat kínál, beleértve a díjnyertes termékeket és technológiát is, minden típusú szervezeten belüli alkalmazásokhoz, beleértve a környezethez alkalmazkodó megoldásokat is, például irodához, tanter

Legyen Ön egy kis független induló vállalkozás, egy bejáratott kis- vagy középvállalkozás vagy egy nemzeti nagyvállalat, megértjük, hogy olyan technológiára van szüksége, amelyre számíthat. És ez megfelel a vertikális piacok sajátos kihívásainak és igényeinek, ahol Ön működik.

Ez az oka annak, hogy a Sharp technológiáit minden típusú szervezetben, valamint bizonyos üzleti környezetekben, például irodákban, tantermekben, vagy tárgyalókban használható alkalmazásokhoz tervezték.

Megoldások irodai környezetekhez

Iroda

Megoldások irodai környezetekhez

A termelékenység, a hatékonyság és az együttműködés általános követelmény minden irodai környezetben. Így a felügyelt nyomtatási szolgáltatásoktól az AV-megoldásokig minden megoldásunkat ennek figyelembevételével választjuk ki és szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy teljesen biztos lehet benne, hogy a technológiába való befektetése mindig a maximális megtérülést hozza – már a kezdetektől fogva.

A dokumentum-munkafolyamat-megoldásainkat például úgy tervezték, hogy felgyorsítsák az adminisztrációs feladatokat a háttér-irodai funkciókban, időt takarítsanak meg és növeljék a termelékenységet., Ttovábbá AV-megoldások széles skáláját is kínáljuk tárgyalótermekhez és signage-alkalmazásokhoz, amelyek biztosítják, hogy az információkat mindig világosan és hatásosan kommunikálják.

office printing

Megbeszélések

Megoldások tárgyalótermekhez

A tárgyalótermek számos célra használhatók, a formális előadásoktól az ad-hoc ötletbörzéig. Ezért azokat úgy kell kialakítani, hogy biztosítsák a szükséges rugalmasságot ahhoz, hogy az emberek a lehető legproduktívabban dolgozhassanak. A megfelelő AV-eszközök megfelelő helyre történő telepítése biztosítja, hogy mindig a megfelelő feltételeket tudja biztosítani, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki az értekezleteken töltött időből.

A Sharpnál megértjük azokat a kihívásokat, amelyeket a találkozók jelenthetnek, különösen, ha több érdekelt fél is részt vesz benne. Együttműködő értekezlet-megoldásaink segítenek megváltoztatni az információk megosztásának és közlésének módját a tárgyalótermi környezetek széles skálájában.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

Oktatás

Megoldások tantermi környezetekhez

A Sharp több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológia biztosításában a különböző oktatási intézmények minden tanulási szakaszában, beleértve az óvodákat, iskolákat, egyetemeket és képzési központokat.

Célunk, hogy a technológiát elérhetőbbé tegyük a diákok számára, és a tanárok számára is könnyebben használhatóvá váljék. Interaktív kijelzőink lebilincselő tartalommal alakítják át az órákat, és minden korosztálynál segítik a tanárokat és a diákokat, hogy boldoguljanak osztálytermükben vagy tanulási környezetükben. 

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Lifestyle

Recepciók

Megoldások recepciós környezetekhez

Egy vállalkozás recepciója egyrészt a vállalkozás látható arculata, másrészt a látogatók és az alkalmazottak számára egyaránt létfontosságú információs központ. Mindenki áthalad rajta, így egyedülálló lehetőséget kínál az együttműködésre és a kommunikációra.

A Sharpnál felismertük, hogy a recepciós területek és a várótermek egyedülálló lehetőségeket kínálnak a pozitív benyomás keltésére és az információk hatékony megosztására mind a látogatókkal, mind az alkalmazottakkal. Számos olyan audiovizuális eszközt és munkahelyi megoldást kínálunk, amelyek segítenek a látogatók regisztrációs folyamatának egyszerűsítésében, valamint a recepción áthaladó személyek tájékoztatásában és oktatásában.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Miért válassza a Sharpot technológiai partnerének?

Nagyra értékeljük, hogy vállalkozása igényei egyediek és gyakran változnak. Ezért elkötelezett és nagy tapasztalattal rendelkező tanácsadóink szorosan együttműködnek Önnel, hogy megértsék céljait, és olyan megoldást dolgozzanak ki, amely az Ön és csapata számára működik most és az elkövetkező években is.

Évek óta tervezünk innovatív, iparágvezető megoldásokat, köztük díjnyertes termékeket és technológiákat (lásd  bővebben témakörönként). Több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk minden iparágra, vállalatméretre és üzleti környezetre kiterjedően.

Számíthat a Sharpra, ha személyes szolgáltatást, kiváló minőségű AV-megoldásokat és menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat vár el egy megbízható globális márkától.