Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side
Office workers clapping in meeting room with a presentation on screen and a printer at the side

Synappx™ szolgáltatások

Csatlakoztassa a technikai eszközöket, vezesse az együttműködést.

Érdeklődjön most

Synappx™ szolgáltatások

A Synappx™ alkalmazások és szolgáltatások innovatív platformja, amely az Ön jelenlegi irodai eszközeivel együttműködve az okos otthon jelentette kényelmet hozza el a munkahelyre.

Zárja ki a technikai eszközök okozta frusztráló gondokat a megbeszélésekről. Ossza meg vagy nyomtassa ki az információkat ott, ahol éppen szüksége van rájuk. Legyenek okosabb tárgyalótermei, a jobb együttműködés érdekében.

Az együttműködés egyszerűsítése és az ezt támogató technika központi célként jelennek meg napjaink szervezetei, és a sokszínű és egyre inkább eltérő helyeken dolgozó munkatársaik számára.

Elvárás a könnyen használható, mobilbarát és biztonságos technika. A Synappx szolgáltatáscsalád segít a szervezeteknek megfelelni ezeknek az elvárásoknak, miközben összekapcsolja a rendszereket és a munkavállalókat a munkahelyen.

Synappx™ Collaboration Hub

A Synappx Collaboration Hub egy okos előfizetéses szolgáltatás, amely a legnépszerűbb webes videokonferencia- és együttműködési platformokkal egységes felhasználói élményt nyújtva jobb megbeszélés eredményeket biztosít.

Az egyszerűen használható felülettel bármilyen Bring Your Own Meeting (BYOM) vagy hibrid értekezletet könnyedén megvalósíthat, vezérelheti az audiovizuális berendezéseket, és könnyedén hozzáférhet a fontos dokumentumokhoz és megoszthatja azokat. A felhasználók egyszerűen kezelhetik a Synappx vezérlőket, és nem kell aggódniuk az ismeretlen tárgyalótermi berendezések használata miatt.

Emellett a hatékony kialakításának köszönhetően bármely BYOM megbeszélés vagy helyiségen belüli értekezlet lefolytatása a telepített berendezésekkel élvezetes és inspiráló élményt nyújt, amelyben a hangsúly mindig a tartalomra és az együttműködési célokra összpontosít.

A Synappx Collaboration Hub minden megbeszélést hatékonnyá és élvezetesen produktívvá tesz, alkalomtól, helyszíntől és alkalmazástól függetlenül.

Colleagues discussing during small workgroup hybrid meeting

Innovációs díj

A Synappx™ Services szolgáltatásokat számos független szakmai testület vizsgálta és tesztelte, és büszkék vagyunk rá, hogy a BLI a Sharp Synappx termékcsaládnak kiemelkedő innovációs (Outstanding Achievement in Innovation) díjat adományozott.

Sharp Synappx Family award badge

Synappx™ Támogatás

A Synappx termékekkel kapcsolatos további segítségért és tanácsért, beleértve a felhasználói és adminisztrátori útmutatókat, a rendszerkövetelmény útmutatókat és a GYIK-eket, kérjük, látogasson el az ügyfélszolgálati támogatás oldalakra.

Man using a computer