Menedzselt nyomtatási szolgáltatás

Szakértői képességeink

Sok kis- és középvállalkozás (KKV) nem rendelkezik elegendő idővel, erőforrással vagy szaktudással ahhoz, hogy hatékonyan kezelje dokumentumkészítési környezetét és a nyomtatási biztonságot. Ez azt jelenti, hogy jelentős mennyiségű időt és pénzt lehet pazarolni az eszközök és fogyóeszközök kezelésére, miközben az általános üzleti teljesítmény lelassul.

Ennek eredményeként sok szervezet jelenleg a menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat (MPS) használja dokumentum- és nyomtatáskezelési stratégiája részeként. De mi is az MPS? Röviden azt jelenti, hogy egy külső szolgáltató veszi át a felelősséget az Ön nyomtatási környezetének és tevékenységeinek kezeléséért.
Átfogó célja egy olyan központosított megközelítés alkalmazása, amely kiküszöböli a szükségtelen adminisztrációt, minimálisra csökkenti a költségeket és javítja a termelékenységet.

Mindazonáltal elengedhetetlen, hogy az Ön által választott partner rendelkezzen tapasztalattal, rugalmassággal és műszaki szakértelemmel, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújtson, amely maximalizálja a kezelt nyomtatási szolgáltatások előnyeit a nyomtatók és fénymásolók optimalizált vezérlésével és láthatóságával.

 

people-discussing-sitting around table-office

Munka, ahogy Önnek a legjobb

A Sharp menedzselt nyomtatási megoldásainak részeként, menedzselt nyomtatási szolgáltatásaink célja, hogy olcsóbbá tegye a dokumentumgyártást és hatékonyabbá tegye a munkafolyamatokat azáltal, hogy megfizethető hozzáférést biztosít speciális nyomtatáskezelési készségekhez és eszközökhöz. A szolgáltatási összetevők és szolgáltatási szintek teljesen konfigurálhatók, és bármikor módosíthatók.

Egyrészt azonnali költségmegtakarítást tesznek lehetővé. De új hatékonyságot is hoznak minden feladathoz attól a pillanattól kezdve, amikor a „nyomtatás”, „szkennelés” vagy „másolás” gombra kattint, egészen addig, amíg összegyűjti, terjeszti vagy tárolja a kész dokumentumot.
 

Finger-pressing-printer-panel product MX-C607F

Egyedi nyomtatási szolgáltatások

Menedzselt nyomtatási szolgáltatásainkat egy bevált, ötlépéses folyamaton keresztül biztosítjuk, kezdve a nyomtatási igények és kiadások alapos felmérésével. Ezután Önnel együtt dolgozunk, hogy meghatározzuk és megvalósítsuk a napi nyomtatás kezelésének és optimalizálásának stratégiáját, valamint a jövőbeni szükségletek támogatását. Ezzel a megközelítéssel pontosan meghatározhatjuk, hogyan adjuk hozzá a legtöbb értéket az Ön vállalkozásához, és a tapasztalatot ahhoz, hogy tökéletesen kiegészítse azt, ahogyan Ön dolgozni szeretne.

Ennek eredményeként Ön:

  • csökkenti a pazarlást és a költségeket – a fejlett menedzselt nyomtatási szolgáltatási szoftverek, mint például az MFP-alapú (szerver nélküli) biztonságos pull-nyomtatás, biztosíthatják a nyomtatás használatának jobb ellenőrzését, és akár 18%-kal csökkenthetik a nyomtatási mennyiséget a termelékenység akadályozása nélkül. Pontos költségmegtérülést és árrésgazdálkodást is lehetővé tesz a belső költséghelyek vagy projektkódok alapján.
  • növeli a termelékenységet és a teljesítményt – segíthetünk új módszereket találni a dolgok elvégzésére, vagy optimalizálni a meglévő folyamatokat és erőforrásokat. Legújabb MFP-jeink gyors, megbízható nyomtatást, könnyen használható funkciókat, valamint felhőalapú alkalmazásokkal és mobileszközökkel való szoros integrációt kínálnak. És a gyors problémamegoldással,  a fogyóeszközök automatikus újrarendelésével hosszabb ideig termelékenyen tarthatjuk alkalmazottait
  • védje az információit és a környezetét – A Sharp nyomtatói és fénymásolói fejlett nyomtatási biztonsági funkciókkal rendelkeznek, amelyek megvédik az adatokat a különféle fenyegetésektől azok létrehozása, megosztása és tárolása során. Emellett tanúsítvánnyal rendelkeznek, hogy megfelelnek az RoHS, a Waste Electrical & Electronic Equipment (WEEE), az Energy Star, a Nordic Swan és a Blue Angel környezetvédelmi kritériumoknak.
People-around table-having meeting