People working on a laptop
People working on a laptop

Szerepek és emberek

Tudjon meg többet arról, milyen is valójában a Sharpnál dolgozni.

Karrier a Sharpnál

A Sharp munkatársai

A Sharp több mint 2400 embert foglalkoztat Európa 25 országában, és elkötelezett amellett, hogy modern, dinamikus munkahelyet biztosítson mindenkinek, aki nála dolgozik, lehetőséget biztosítva a fejlődésre, az innovációra és a sikerre.

Munkatársaink különböző háttérrel rendelkeznek, különböző országokból érkeznek, de saját területük szakértői, akik ambícióról, lendületről, elszántságról és innovációról tesznek tanúbizonyságot.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

A Sharp munkavállalók jellemvonásai

Milyen típusú emberek boldogulnak és érnek el sikereket a Sharp-nál? Röviden, azok az emberek, akik az alábbi tulajdonságokkal rendelkeznek.

  • Kíváncsiak, nyitottak és kihívást keresők
  • Bátorítók, támogatók és csapatközpontúak
  • Proaktívak, teljesítmény orientáltak és bátrak
  • Szenvedélyesen szeretnek együttműködni a kollégákkal és az ügyfelekkel, hogy a technológia eszközök segítségével sikereket érjenek el.
A woman shaking a mans hand
People working
A legjobb dolog a Sharpnál való munkában az, hogy rendkívül változatos termékportfólió áll rendelkezésemre, amelyhez új megoldásokat készíthetek, így folyamatosan lehetőségem van új dolgok felfedezésére és megismerésére.
Ross Beamer

Megoldás és alkalmazás szakértő - Sharp Europe

A person typing on a laptop and using a phone
Az elmúlt néhány évben további feladatokat vállaltam nagyszabású európai projektek irányításában és projektmenedzser lettem. Ez jelentősen fejlesztette kommunikációs és vezetői képességeimet.
Shinichiro Okada

Európai projektmenedzser CSP