MS Teams meeting
MS Teams meeting

Audiovizualitás

A digitális korban a kommunikáció és együttműködés egyre inkább az intelligens audiovizuális megoldásokra támaszkodik, a digitális jelzésektől a videokonferenciákig.

Mi az audiovizuálitás?

Minden olyan berendezés vagy rendszer, amely hang- és képelemekkel is rendelkezik, audiovizuális eszköznek minősül. Szinte bárhol megtalálhatók, az audiovizuális vagy AV-berendezések, ahogyan néha emlegetik őket, kulcsszerepet játszanak a mindennapi életben az otthonoktól, iskoláktól és kórházaktól a kisvállalkozásokig, bevásárlóközpontokig és nagy globális vállalatokig. Bármelyik audiovizuális eszköz audiovizuális szoftverrel és kiegészítőkkel, kombinálva maximalizálja az általános és a teljes audiovizuális megoldást.

Interaktív audiovizuális kiválóság

A világ összezsugorodott a folyamatosan fejlődő technológiának köszönhetően, és az AV (audiovizualitás) komoly szerepet játszik abban, hogy összehozza az embereket az üzleti életben és azon kívül is.

Rég elmúltak azok az idők, amikor mindannyian egy konferenciatelefon köré gyűltünk, és küzdöttünk a háttérzajjal. Helyette intelligens videokonferencia-, audio- és vizuális megoldások állnak rendelkezésünkre, amelyek összekapcsolják a részlegeket, irodákat, országokat és még kontinenseket is, hogy vitákat bonyolítsanak le és előmozdítsák az üzletet. Az egyszerre több mint 50 emberrel folytatott hívások támogatásával a vállalatok, iskolák és egészségügyi intézmények könnyedén együttműködhetnek.

Az interaktív érintőképernyők sima és modern megközelítést kínálnak a pitchelés, a prezentálás és az előrejelzés terén – akár a következő pénzügyi évre tekint, akár egy kutatási tanulmányt készít, a prezentációja soha nem fog jobban kinézni.

Five people in meeting room with windows collaboration display from Sharp

A kommunikáció életre keltése…

Nem minden AV berendezés interaktív. Nem interaktív audiovizuális berendezéseket találhat a recepción és a várótermekben, a közlekedési csomópontokban, a kiskereskedelmi egységekben, a design stúdiókban, a kórházi osztályokon, az iskolákban, a nagyvállalat épületeiben, a tárgyalókban és a szórakozóhelyeken, hogy csak néhányat említsünk.

Ezek a helyek, és még sok más, minőségi audiovizuális berendezések széles skáláját használják – beleértve a professzionális kijelzőket, digitális feliratokat és videofalakat – hogy bármit megjelenítsenek a marketingkampányoktól az utasításokig és útmutatásokig.

Ahogy az igények fejlődnek, az audiovizuális technológia egyre intelligensebbé válik, lehetővé téve a többféle konfigurációt, a hét minden napján, 24 órában igényelhető és nagy felbontású megjelenítési lehetőségeket, hogy tiszta és hatásos eredményeket érjenek el.

Vannak audio és vizuális megoldások, amelyek minden igényt kielégítenek, több tartományban, amelyek minden iparágban megfelelnek a pénzügyi keretnek és a követelményeknek. Fedezze fel AV berendezéseinket, valamint AV szoftvereinket és tartozékainkat, hogy megtalálja a tökéletes megoldást.

Wayfinding in mall-Audio Visual-Lifestyle, Sharp