A4-es fekete-fehér fénymásolók

Az üzleti termelékenység javítására tervezett Sharp A4-es fekete-fehér fénymásolók vagy All-in One nyomtatók intuitív, egyszerű használatot, intelligens csatlakoztathatóságot és könnyed mobilitást kínálnak. Tökéletesek olyan vállalkozások vagy munkacsoportok számára, amelyeknek nincs szükségük színes nyomtatásra, minden olyan sebesség- és hatékonyságelőnyt biztosítanak, amelyet a nagyobb eszközöktől elvárhat, és könnyedén megoldják az összes fekete-fehér nyomtatási, másolási és szkennelési igényt. A Sharp A4-es fekete-fehér fénymásolók vagy a "minden egyben" nyomtatók kevesebbe kerülnek, mint a színes készülékek, és bármilyen irodai környezetbe illeszkednek.

A robusztus biztonsági funkciók sora gondoskodik arról, hogy eszköze és bizalmas adatai mindig biztonságban legyenek. A moduláris konfiguráció lehetővé teszi az opcionális extrák, például a finishelési képességek hozzáadását, ahogy az Ön igényei fejlődnek, úgy a továbbfejlesztett funkciókészlet, beleértve a Sharp díjnyertes Easy User Interface, egyszerűvé teszi a kezelést.

A Sharp A4-es fekete-fehér fénymásolók vagy többfunkciós nyomtatók könnyűvé és egyszerűvé teszik az együttműködést. A papíralapú munkafolyamatok digitalizálhatók, a dokumentumok közvetlenül az eszközről történő szkennelésével és e-mailben történő elküldésével, valamint a nyilvános felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal való kapcsolat révén bármikor és bárhol elérheti és megoszthatja a dokumentumokat.

Eredmények szűrése

Megjeleníti 11 of 11