Nyomtatáskezelő szoftver

A mai gazdasági környezetben az erőforrások gyakran korlátozottak, de a vállalkozásokra egyre nagyobb nyomás nehezedik, hogy gyorsabban vagy hatékonyabban végezzék munkájukat. Ezért elengedhetetlen annak tisztázása, hogy pontosan mit kíván nyomtatni és másolni, és hogy mindez mennyibe kerül. Mert az egyetlen módja annak, hogy növelje a hatékonyságot, ha tudja, hol vannak a hiányosságok.

A Sharp nyomtatáskezelő szoftver pontosan ebben segít azáltal, hogy proaktívan figyeli és kezeli a nyomtatási, szkennelési és másolási használatot. Pontosan láthatja, hogy mennyit, ki és mikor használja a nyomtatóit; és szabályozhatja a hálózaton lévő összes nyomtató hozzáférési jogait. Ezek az értékes ismeretek lehetővé teszik a termelékenység növelését, valamint a dokumentumok biztonságának és az előírás-megfelelőségnek fokozását.
Ezenkívül megadja azokat az információkat is, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő nyomtatók a megfelelő helyen vannak az optimális hatékonyság érdekében.