Team meeting with display
Team meeting with display

Audiovizuális szolgáltatások

Professzionális és személyre szabott audiovizuális szolgáltatások és megoldások bármilyen típusú szervezet igényeinek megfelelően.

Audiovizuális szolgáltatások

Audiovizuális szolgáltatások a Sharp-tól

A Sharp hosszú évek óta piacvezető az audiovizuális eszközök terén, és továbbra is első osztályú AV szolgáltatásokat nyújtunk ezekhez a termékekhez.

Magasan képzett, tapasztalt audiovizuális szakemberekből álló, elkötelezett csapattal dolgozunk, akik szorosan együttműködnek ügyfeleinkkel, hogy személyre szabott, minden célnak megfelelő AV szolgáltatásokat és testre szabott AV megoldásokat nyújtsanak.

AV megoldások

Bármilyen is legyen az Ön igénye, audiovizuális megoldásaink minden környezetben elősegítik az együttműködést, javítják a prezentációk megjelenését és gazdagítják a kommunikációt.

People in a meeting

BIG PAD interaktív kijelzők

Magával ragadó, tapintható, digitális interaktív kijelzők, amelyek ideálisak a jelentőségteljes tartalmak és a közös prezentációk bemutatására.

People in a meeting

Windows collaboration display

Az intelligens érzékelők és az integrált technológiai megoldások teszik a Windows collaboration display kijelzőt az üzleti megbeszélések és videokonferenciák tökéletes eszközévé.

A man serving a pizza

Digital Signage megjelenítők

Ideális megoldás bármilyen környezetbe - a kiskereskedelemtől a vállalatokig. A digital signage megjelenítők segítenek erőteljes, magával ragadó vizuális kommunikációt biztosítani.

AV megoldások

Bármilyen igényei is legyenek, audiovizuális megoldásaink a telepítési lehetőségek széles körét és intuitív szoftvereket kínálnak, hogy Ön sikeresen adhassa át üzenetét.

A shopping mall

Videófalak

videófalak kiváló vizuális tisztaságot biztosítanak, és bármilyen kereskedelmi környezethez konfigurálhatók - napjaink megjelenítési megoldásainak csúcsát jelentik.

Sharp touch viewing software

AV szoftver

Legyen szó akár tanításról, képzésről, együttműködésről, projektmenedzsmentről vagy egyszerűen csak egy brainstorming keretében történő ötletelésről, intuitív interaktív szoftveralkalmazásaink segítségével egyszerűen átadhatja üzenetét.

Stand and wall mount

AV állványok, fali konzolok és tartozékok

Nem minden kereskedelmi célú helyiség néz ki egyformán. Ezt szem előtt tartva, a telepítési lehetőségek széles körét kínáljuk audiovizuális megoldásainkhoz A falra szereléstől a mobil  állványokon át az állítható, magasságú emelőkonzolokig és egyéb megoldásokig - bármire is legyen szüksége, mi megtaláljuk a megoldást rá.

AV telepítés és oktatás

A Sharp magasan képzett audiovizuális megoldásokat telepítő csapatai AV tanácsadókból, mérnökökből és megbízható partnerekből állnak, akik az ügyféllel együttműködve végzik az AV megoldások telepítését.

Tisztában vagyunk annak fontosságával, hogy a műszaki eszközök használata a lehető legkönnyebb legyen az Ön szervezete számára. Termékeinket úgy terveztük, hogy intuitívak és felhasználóbarátok legyenek. Személyre szabott képzési programjaink biztosítják, hogy Ön a legtöbbet hozza ki audiovizuális eszközeiből.

Akár erős műszaki háttérrel rendelkezik, akár csak újonnan ismerkedik az audiovizuális technikai eszközök világával, mi egy olyan testreszabott AV képzési programot dolgozunk ki, amely biztosítja, hogy a felhasználók minden egyes funkciót megértsenek.

 

Friendly trainer with displays

Miért bízza a Sharpra az audiovizuális szolgáltatásokat?

  • Elkötelezett AV tanácsadók: Barátságos, professzionális munkatársaink a kezdeti megkereséstől kezdve a képzésen át a felülvizsgálatig és a ügyfélkapcsolatokig mindent elintéznek.
  • Iparágvezető AV megoldások: Díjnyertes termékek és technológiák, amelyeket úgy terveztünk, hogy innovatívak, mégis könnyen használhatóak legyenek.
  • Egyedi AV megoldások: Személyre szabott megoldások, amelyek minden szektor, iparág és költségvetés számára megfelelnek, bárhol is legyen az országban.
  • Megbízható globális márka: A Sharp több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az audiovizuális fejlesztések terén, és a világ legfejlettebb lapos képernyős kijelzőit gyártja.

Mindig szívesen vállalunk bemutatókat, és végigvezetjük Önt AV szolgáltatásainkon. További információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

People in a meeting with screen