Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner
Group of children in classroom with display-Audio Visual-Lifestyle-Banner

Tanterem

Interaktív kijelzők iskolák és osztálytermek számára, amelyek felkeltik a figyelmet és lekötik a diákokat, és hozzájárulnak a mély benyomást keltő, eredményes órák tartásához.

A tantermi környezet

A kezdeti iskolai évektől kezdve a főiskolán, egyetemen és azon túl az osztályterem a tanulás és a különböző tevékenységek központja az oktatásban részt vevő diákok számára. Ez az a helyiség, ahol a tanárok maradandó benyomást tesznek az osztályukba járókra a tanórák, tréningek, workshopok és előadások révén. De ennél is fontosabb szerepet játszanak abban, hogy olyan környezetet biztosítsanak, amely inspirál, támogatja az együttműködést, és összehozza az ötleteket és a kreativitást.

 

Innovatív technológia a modern osztályteremnek

A termelékenységet szolgáló tér biztosításának kulcsa az olyan megoldások, mint az osztálytermi képernyők, amelyek korosztálytól és tantárgytól függetlenül lekötik a diákokat. Az érintőképernyős megoldásokkal biztosított interaktivitás például kiváló módja annak, hogy a diákokat bevonjuk az órákba, elmerüljenek a napi témában, és lekössük a figyelmüket.

Ez az a terület, ahol felhasználóbarát eszközeink és szoftvermegoldásaink segíthetnek a diákoknak és tanároknak abban, hogy magabiztosabban használhassák az okos osztálytermi interaktív kijelzőket és képernyőket. Interaktív BIG PAD termékcsaládunk lehetővé teszi a tanárok és a diákok számára, hogy szórakoztató és interaktív módon, könnyedén tartsanak prezentációkat és adjanak át információkat. A Sharp interaktív kijelzői az osztálytermekben modern és együttműködő megközelítést kínálnak a tanuláshoz, segítve a tanárokat és bármilyen korosztályú diákokat, hogy a tanulási környezetben jól érezzék magukat.

Eszközeinket a felhasználói élményt szem előtt tartva tervezzük, hogy a felhasználók a tantárgyukra és a magabiztosan elérni kívánt eredményre koncentrálhassanak. Ennek eredményeképpen az osztálytermekben használt innovatívabb technikai eszközök lehetővé teszik, hogy az oktatók az órákba több közösségi érzést vigyenek, és még a legfélénkebbeket is arra ösztönözheti, hogy részt vegyenek, és járuljanak hozzá az osztály közös munkájához.

 

Three students working on interactive display-Audio Visual-Product

Tanulás minden szinten...

Jobb tanítási eredmények elérése bármilyen oktatási környezetben

Four children writing on display in maths class-Audio Visual-Product 622x 350.png

Korai tanulás

  

Students in classroom

Iskolák

   

Higher learning in lecture hall-Audio visual-Product

Felsőfokú tanulás és képzés

  

Együttműködés és hallgatás

A diákok már korán megtanulják, hogy milyen értékes a csapatmunka és az együttműködés, és az iskolák számára készült interaktív kijelzőink ideális segítséget nyújtanak ehhez. Az osztálytermi interaktív kijelzőhöz könnyen hozzáadható, majd megtekinthető és interaktívvá tehető információkkal a prezentációk és a csoportos osztálymunkák könnyen szórakoztatóbbá tehetők és a hatásuk is tartósabb lesz.

Az osztálytermekben használt okosabb technikai eszközök lehetővé teszik, hogy az oktatók az órákba több közösségi érzést vigyenek, és még a legfélénkebbeket is arra ösztönözheti, hogy részt vegyenek, és járuljanak hozzá az osztály közös munkájához.

A Sharp szórakozást és összpontosítást visz az osztálytermekbe

Növelje a produktivitást és tegye hatékonyabbá a tanítást azáltal, hogy interaktivitást visz az osztályterembe. Ismerje meg audiovizuális berendezéseinket, hogy megtudja, hogyan tarthatja fent mindenki érdeklődését és koncentrációját a lenyűgöző vizuális eszközökkel és a kiváló reszponzivitású audiovizuális szoftverekkel és kiegészítőkkel

Young students in classroom with teacher-Audio Visual-Product