Interaktív kijelző

Mik azok az interaktív kijelzők?

Lehet, hogy érintőképernyőként ismeri őket, és valószínűleg minden nap használ ilyet. 

A telefonoktól a táblagépekig és a laptopoktól a nagy prezentációs táblákig az interaktív kijelzők – mérettől függetlenül – alapvetően számítógépek, amelyek lehetővé teszik a valós idejű és a képernyőn történő résztvételt és együttműködést. A fejlett interaktív megjelenítési megoldásokat AV-szoftverekkel és tartozékokkal kombinálva egyszerűen ujjával vagy tollával érintheti meg, csípheti össze, húzhatja felfelé akár vásárlást intéz, megjegyzéseket fűz valamihez vagy vázlatot készít.

Meeting with Sharp Touch Viewing on display-Audio Visual-Lifestyle

Miben különböznek a digital signage-tól?

A statikus üzenetküldéshez és az automatizált tartalomhoz használt videofalaknak, menütábláknak és signage-oknak nem kell interaktívaknak lenniük. Ennek eredményeként sokkal nagyobbak lehetnek – gondoljunk csak a színházi negyedekre, városközponti kereskedelmi hirdetésekre és így tovább.

képernyők megkövetelik a technológiával való együttműködést az eredmények eléréséhez – feladatuk az üzleti prezentációk, az interaktív ügyfélszolgálat, például a térképek és az útkeresés, a tapasztalati marketing és az oktatási beállítások támogatása.

Large digital signage in boutique store-Audio Visual-Lifestyle

Az osztálytermekbe szánt technológia átkerül a tárgyalótermekbe ...

A diákok minden eddiginél jártasabbak a digitális világban. Mivel a legtöbb fiatal digitális bennszülöttként nő fel, az iskolák és az oktatási intézmények nagymértékben profitálnak abból a sebességből és intelligenciából, amelyet az interaktív kijelzőtechnológia mind a személyzet, mind a diákok számára nyújt.
 
A magasabb igényekkel rendelkező emberek számára az interaktív kijelzők rendkívül érzékeny érintőképernyőt kínálnak, mely könnyebben használható, mint egy egér, és kevesebb helyet igényel, így hozzáférhetnek olyan technológiához, amely egyébként nem volt elérhető – javítva az elkötelezettséget, a tanulást és a játékot.

High school students in classroom with display-Audiovisual-Lifestyle

Minden az érintésen múlik...

A kivetített kapacitív (P-CAP) érintéstechnológiát olyan prémium technológiának tekintik, amely akár 30 pontos multi-touch többfelhasználós támogatást kínál, hihetetlenül sima válaszadás mellett minimális késleltetéssel. De az infravörös (IR) érintőtechnológia is 20 pontos többérintést képes biztosítani, és ez egy megbízható, olcsóbb megoldás, ugyanakkor sima, intuitív és érzékeny érintőképernyőt biztosít az interaktív kijelzőkön, alacsony látenciával vagy késleltetéssel.

A többérintéses technológia lehetővé teszi, hogy az interaktív felület egynél több érintkezési pontot ismerjen fel egyidejűleg, és ezáltal lehetővé teszi a kézmozdulatokkal végzett műveleteket, például az összecsípést, a nagyítást és az elforgatást, valamint engedi, hogy többen is egyszerre használják a képernyőt. Az üzleti célú interaktív kijelzők tökéletesek a tárgyalótermi ülések, prezentációk megtartására és az ügyfelek lenyűgözésére fontos találkozókon. Gyorsak, fényesek és modern fuvallatot hoznak a hagyományos találkozókba – nem kell várni a következő diára vagy tollra vadászni.

Különféle szoftvercsomagok állnak rendelkezésre üzleti és oktatási célokra, amelyek lehetővé teszik, hogy mondanivalóját közölje, és stílusosan, egyszerűen kollaboráljon.

Interaktív és lebilincselő...

A kutatások azt mutatják, hogy az interaktív tartalom felülmúlja a statikus kijelzőket az ügyfelek elkötelezettségéért folyó versenyben.

Az interaktív megjelenítési rendszerek ideális megoldást jelentenek a kísérleti marketinghez és kampányokhoz, lehetővé téve az ügyfelek közvetlen elérését, arra ösztönözve őket, hogy gyorsabban lépjenek kapcsolatba márkájával – és maradandó benyomást keltsenek.

A márkás interaktív térképektől a bolti próba session-ökig és helyszíni piackutatásokig az interaktív megjelenítési megoldások megkülönböztethetik Önt hasonló profilú versenytársaitól.

Meeting four people discussing with printer and tablet-Audio Visual-Lifestyle

Megfontolandó dolgok...

  • Méret – mit kíván megjeleníteni és hol? Az egyéni használatra és közös munkára alkalmas, kompakt 43 hüvelykes képernyőktől a 86 hüvelykes tárgyalótermi méretű képernyőkig megtalálja az Önnek megfelelő méretet
  • Csatlakozás – Legyen szó WIFI-ről vagy vezetékesről, a szabványnak megfelelő csatlakozás garantálja, hogy a rettegett lefagyás ne jelenjen meg a megbeszélés kellős közepén. Csatlakozzon megfelelően tartalomkezelő rendszeréhez, és készen áll a prezentációra,  a közös munkára
  • Hang és fényerő – A megnövelt fényerő pozitívan befolyásolja a képernyő láthatóságát, de vegye figyelembe a signage helyét és a célközönséget is, különösen az iskolákban és a speciális oktatási igényű (SEN) beállításoknál. 
  • Szoftver – Annak érdekében, hogy a legjobbat hozza ki interaktív kijelzőjéből, számos különféle szoftvercsomag létezik, amelyek minden egyedi igénynek megfelelnek. Akár digitális tollal ír közvetlenül a képernyőn megjelenő dokumentumokra, akár érintőképernyős prezentációs szoftvert használ, a rendszerek csomagajánlatok részeként és egyedi vásárlásként is rendelkezésre állnak. 
  • Egy- vagy többérintéses – A képernyő használatának módja határozza meg, hogy az egy- vagy többérintéses funkció a legmegfelelőbb az Ön számára. A kicsinyítéstől a nagyításig a több érintés mindennapos példája; Az egyetlen érintés egyszerűbb módja az információk megjelenítésének és az adatgyűjtésnek. Egy szakértő segíthet a vásárlás során a lehetőségek kiválasztásában.

Érjen el hatást, és váljon interaktívvá a Sharp segítségével. Fedezze fel AV berendezéseinket, valamint AV szoftvereinket és tartozékainkat, hogy megtalálja a tökéletes interaktív megjelenítési megoldást. 

Sharp display showing different sizes-Audio Visual-Lifestyle