"Minden egyben" nyomtatók

Dolgozzon okosabban

Bármilyen méretű és bármely szektorban tevékenykedő vállalkozás számára az all-in-one ("minden egyben") nyomtatók által kínált számos funkció és szolgáltatás segíthet Önnek és szervezetének az okosabb munkavégzésben, mivel a nyomtatás, másolás, szkennelés és faxolás kombinálásával maximalizálhatja az irodai termelékenységet.

BP-70C65-all in one printer- product

Miért hasznosak a "minden egyben" nyomtatók?

A "minden egyben" nyomtatók (más néven multifunkciós lézernyomtatók) egyszerűbbé teszik az irodai munkát azáltal, hogy egyetlen, racionalizált egységbe integrálják a nyomtató, a fénymásoló, a szkenner és a fax teljesítményét. 

A "minden egyben" nyomtatók e-mailbe is tudnak szkennelni, így javíthatja az együttműködést és időt takaríthat meg a beszkennelt dokumentumok gyors és egyszerű megosztásával e-mailben közvetlenül a készülékről. A hagyományosan papírigényes munkafolyamatok digitalizálásának lehetősége hozzájárul a digitális átalakulás átfogó folyamatához.

Small workgroup informal meeting

Az Ön vállalkozására szabott megoldások

Lehetnek "minden egyben", de nem "egy, minden méretre" jellegűek. Ha korlátozott a hely, az asztali "minden egyben" nyomtatók kompakt és hatékony megoldást kínálnak. 

Alternatív megoldásként a padlón álló "minden egyben" nyomtatók tökéletesen megfelelnek a nagyobb, igényesebb nyomtatási igényekkel és nagyobb nyomtatási mennyiségekkel rendelkező nagyobb irodák elvárásainak. 

Ezek a nyomtató-fénymásoló eszközök mindent kínálnak, amire egy üzleti vállalkozásnak szüksége van, a napi nyomtatáshoz és másoláshoz fekete-fehérben és színesben, valamint A4-es vagy A3-as méretben.

A woman using an MFP in an office

Igazítsa növekvő igényeihez

A hagyományos nyomdai műveleteket közvetlenül az irodába hozhatja a belépőszintű nyomdagépekkel, amelyek tökéletesek brosúrák és gerinctűzött füzetek készítéséhez.

Választhat vezeték nélküli multifunkciós nyomtatót is, amely lehetővé teszi a gyors és egyszerű nyomtatást bármely, a Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatott telefonról vagy laptopról. 

Product-Printer-MX-8081_FN22

Veszélyeztethetik a hakkerek a "minden egyben" készüléket?

A céged adatai értékesek. Éppen ezért a legjobb "minden egyben" nyomtatók fejlett biztonsági funkciókat kínálnak a multifunkciós nyomtató és a rajta lévő adatok védelmére. 

Tudta, hogy a védelem nélküli eszközt feltörhetik? A modern "minden egyben" nyomtatók tulajdonképpen számítógépek – processzorral, memóriával és tárolóhellyel rendelkeznek, és tárolhatják az összes kinyomtatott, beszkennelt és másolt anyagot. Ezt a tárhelyet azonban veszélyeztethetik a hackerek.

Ez az oka annak, hogy a legjobb eszközök több biztonsági intézkedést is tartalmaznak, amelyek célja az érzékeny adatok védelme. Keresse az olyan funkciókat, amelyek titkosítják az összes tárolt adatot, csak a jóváhagyott engedélyezési (fehér) listán szereplő alkalmazásokhoz és firmware-hez biztosítanak hozzáférést, és biztonsági másolatot készítenek a beállításokról, hogy támadás esetén segítsék a helyreállítást.

Man-pressing-lock-icon-on screen

Intelligens menedzsment az intelligens megoldásért

Nyomtatáskezelő szoftverrel teljes átláthatóságot és ellenőrzést érhet el nyomtatói és multifunkciós eszközei felett.  

A dokumentum- és nyomtatáskezelő szoftver lehetővé teszi, hogy bizonyos felhasználói csoportoknak és személyeknek hozzáférést biztosítson a nyomtatóhoz. Például lehetővé kell tenni bizonyos részlegek számára a színes vagy a kétoldalas nyomtatáshoz való hozzáférést, miközben megakadályozhatja, hogy mások, akiknek nincs szükségük ezekre a funkciókra, ezt megtegyék. Segíthet javítani a dokumentumkezelést, a biztonságos dokumentumtárolást és még sok egyebet.

A legjobb kezelőszoftver azt is lehetővé teszi, hogy felhasználói hitelesítéssel óvja a nyomtatót, így biztonságban tartja az érzékeny adatokat, és csökkenti a papírpazarlást.

Office workers working at desk and an informal meeting