Irodai fénymásolók

Az iroda nélkülözhetetlen eleme

A munkanap nagy részében használatban lévő irodai fénymásoló mindenki barátja, a legalkalmasabb közép- és nagyvállalatok, valamint nyüzsgő irodák kiszolgálására. Tehát ha szüksége van egy multifunkciós gép támogatására, amely képes kielégíteni a nyomtatási, másolási és szkennelési igényeket az összes részlegben az egész nap folyamán, akkor egy multifunkciós irodai nyomtató és másoló a megfelelő készülék.

A multifunkciós irodai fénymásolók innovatívak is, lehetővé teszik a kényelmes együttműködést a kollégákkal és az ügyfelekkel akönnyű dokumentummegosztás és munkafolyamatok révén. Digitalizálja papírmunkafolyamatát a szkennelés e-mailbe történő átvitel funkció használatával, így biztonságosan küldhet digitálisan információt a papír eredetiből a címzettnek, ez megkönnyíti együttműködésüket.

BP-60M45

Mennyiség és sokoldalúság...

Az asztali fénymásolókkal ellentétben az irodai fénymásolók padlón állnak, ami azt jelenti, hogy több tálcából is adagolhatók, és különböző méretű és súlyú papírokat használhatnak. Ennek eredményeként nincs szükség külön A3-as fénymásolóra; válasszon egy "minden egyben" nyomtatót, amely A3-as fekete-fehér fénymásolóként vagy A3-as színes fénymásolóként szolgál, és szükség esetén nyomtatási, szkennelési, faxolási és finishelési funkciókat is kínál.

Ezen kívül ahogy egyre inkább a digitalizálás felé haladunk, eszközeink segíthetnek a digitális átalakításban olyan funkciókkal, mint például a szkennelés e-mailbe, amely lehetővé teszi, hogy a papíralapú eredetiket digitálisan küldje el annak, akinek szüksége van rájuk.

Three colleagues working at co-working desk with printer in background

Milyen gyorsan tud nyomtatni egy irodai fénymásoló?

A padlón álló irodai fénymásoló lényegesen gyorsabb, mint egy asztali készülék, körülbelül 30-60 oldal/perc sebességgel nyomtat, vagy akár 120 oldal/perc sebességgel, és percenként akár 200 eredeti oldalt tud szkennelni.

Ezen kívül számos fejlett finishelési lehetőség és szolgáltatás is hozzáadható, például füzetkészítés, lyukasztás és tűzés, amelyeket a vállalkozások növekedésének és a változó követelményekhez való alkalmazkodásának elősegítésére fejlesztettek ki...

Az elfoglalt teamek igényeit szem előtt tartva a tervezett irodai fénymásoló képes megfelelni a minőségi másolatok és nyomtatás iránti állandó elvárásoknak.

CR5 folding unit

Nagyobb vállalkozásoknak…

Light Production nyomdai fénymásolók és nyomtatók segítséget nyújthatnak a nagy vállalati irodáknak, reprográfiai részlegeknek és nyomtatószobáknak – ahol a kereslet eléri a napi több száz vagy akár több ezer nyomatot, másolatot vagy szkennelést. Az ezeket a gépeket használó emberek biztosak abban, hogy a munkanap folyamán minőségi teljesítményt kapnak egy gyors, nagy kapacitású eszköztől.

MX-8090N

Biztonságos, vállalkozása méretétől függetlenül

Az irodai fénymásolók felszerelhetők merevlemezzel vagy SSD-vel, amely az összes nyomatatott, szkennelt dokumentumot és másolatot tárolja. Ha védelem nélkül hagyja , érzékeny adatai rosszindulatú támadások célpontjai lehetnek merevlemeze ellen. Sok irodai fénymásoló és nyomtató ma már számos továbbfejlesztett biztonsági funkciót kínál a vállalati eszközökön tárolt érzékeny adatok védelmére, amelyek alapfelszereltségként vagy opcionális extrákként kerülnek beépítésre.

  • S/MIME titkosítás az e-mailek átvitele közbeni lehallgatás megelőzésére 
  • programtitkosítás ellenőrzése engedélyezési listával
  • önjavító firmware a beállítások biztonsági mentéséhez és a helyreállítás elősegítéséhez támadás esetén 
  • szerver nélküli biztonságos nyomtatási utasítás a bizalmasság és egyéb más biztosítása érdekében…
Man-pressing-lock-icon-on screen

Mi az a nyomtatáskezelő szoftver?

Minden vállalkozás számára szükséges, költséget takaríthat meg a festék-, papír- és energiapazarlás elkerülésével.

A Nyomtatáskezelő szoftver hozzáadásával olyan szabályokat vezethet be, mint a csak kétoldalas nyomtatás kikényszerítése, vagy bizonyos osztályok részére csak fekete-fehér nyomtatás engedélyezése, miközben lehetővé teszi például a színes nyomtatást bizonyos felhasználók számára. A dokumentumok biztonságának növelése érdekében a felhasználóknak hitelesíteniük kell magukat, mielőtt hozzáférnének az eszközhöz vagy lekérnék a nyomtatási feladataikat.

A menedzselt nyomtatószoftver rugalmasságának köszönhetően ütemezheti másolási és nyomtatási igényeit, testreszabva az Ön által használt szolgáltatásokat a cége tevékenységéhez, növekedéshez illően.

Office workers working at desk and an informal meeting