PV installer working on a roof installing solar panels
PV installer working on a roof installing solar panels

Napelem üzleti partnerek

Dolgozzon a legtapasztaltabb napelem márkával nagykereskedőként, kivitelezőként vagy projektfejlesztőként.

Hírlevelünk segítségével folyamatosan tájékozódhat

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a rendelésről, a fizetésről, a szállításról és az értékesítés utáni szolgáltatásról szóló átfogó információkat tartalmazó bevezető e-mailt kapjon 24 órán belül. Napelemeinket projektpartnereknek, forgalmazóknak, valamint kivitelezőknek értékesítjük.

Solar Newsletter Email on a Laptop

Szolgáltatás, amiben megbízhat

Nagyra értékeljük a közvetlen kapcsolatfelvételt, és soha nem hagyjuk Önt várakozni a hotline-on. Hozzáértő és elkötelezett, német mérnökökből álló szervizcsapatunk Hamburgban található, és angol és német nyelven nyújt műszaki támogatást. Lelkesen válaszolnak kérdéseire és személyes konzultációval állnak rendelkezésére. Nagyon régi típusú cseremodulra van szüksége? Flash adatok letöltése?

Bár nem túl valószínű, de ha valaha is kárigénye merülne fel, biztos lehet benne, hogy jó kezekben van. Bővebb információt szolgáltatásunkról az alábbi linken talál.

Questions and answers in speech bubbles and a headset

Nyűgözze le ügyfeleit marketingcsomagunkkal

Az Ön sikere a mi sikerünk is. Küldetésünknek tekintjük vállalkozásának támogatását az Sharp termékek reklámozásában az Ön ügyfelei számára. Számos szolgáltatást kínálunk, hogy biztosítsuk Önnek a legjobb megjelenés eszközeit. Mert ha Ön jól néz ki, akkor mi is jól nézünk ki. Ha kérdése van marketingszolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk további információkért.

marketing communications support package

Legyen hivatalos napenergia-partnerünk

Sikerült máris meggyőznünk Önt? Lépjen kapcsolatba csapatunkkal, ha szeretné, hogy beszállítói legyünk, ha árajánlatot szeretne kérni, vagy ha kérdése van. Már alig várjuk, hogy megismerjük Önt!

happy solar panel distributor
PV plant in Greece
A SHARP Service-szel való kapcsolatunkat legjobban talán a SHARP termékek kapcsán az elmúlt 18 évben felmerült problémák száma jellemezheti: NULLA! Ez statisztikailag lehetetlen és mégis igaz!
Christos Pronios

EUROSOL

irrigation PV installation Malawi
Eddig több mint 70 projektet valósítottunk meg SHARP modulokkal. Kiváló minőségük és a megbízható garancia igazi nyugalmat biztosít számunkra.
Joan Grifé

Seine Tech

Residential PV system with half cell panels
Három éve a SHARP elégedett ügyfelei vagyunk. Különösen az ügyfélszolgálati támogatás, az egyszerű telefonos elérhetőség, a megbízhatóság és a jó együttműködés győzött meg minket.
Josef Wilken

W.N. Solarsysteme