People in a meeting
People in a meeting

Karrier

A Sharp Europe a Sharp Corporation része, egy globális technológiai vállalat, amely több mint 49 000 embert foglalkoztat világszerte, és szakértő a vállalkozások közötti és a fogyasztói innovációban.

Missziónk

Küldetésünk, hogy Európa-szerte lehetővé tegyük a vállalkozások és szervezetek számára, hogy teljesítményüket javítsák, és alkalmazkodjanak a jövő munkahelyeihez egy sor üzleti technológiai termék és szolgáltatás révén.

Az ügyfél az első

A Sharp szolgáltatásai és termékei a nyomtatóktól és a fejlett laposképernyős technológiáktól, a más vezető márkákkal együttműködő kollaborációs platformokon át a teljes körű informatikai szolgáltatásokig terjednek, ez egy széles, de integrált ajánlat, amellyel ügyfeleink valódi technológiai partnerré válnak.

Sikerünk középpontjában nemcsak az áll, hogy mit tudunk kínálni, hanem az is, hogy hogyan nyújtjuk azt. Partnereink kisvállalkozásoktól a nagyvállalatokig terjednek, technológiai megoldásainkat ügyfeleink speciális prioritásainak és követelményeinek megfelelően alakítjuk ki. Munkatársaink a szakterületük szakértői, és képesek segíteni ügyfeleinknek a folyamatosan fejlődő technológiai környezetben való eligazodásban, miközben vállalkozásukra összpontosítanak.

Office workers working at desk and an informal meeting

Elsők az Emberek

Nem meglepő tehát, hogy üzletünk és sikerünk középpontjában embereink állnak. Küldetésünk teljesítése megköveteli, hogy nagyszerű embereink legyenek, olyanok, akik speciális készségekkel és szakértelemmel rendelkeznek, de ami még fontosabb, szenvedélyesen dolgozunk a kollégákkal és az ügyfelekkel, hogy sikereket érjünk el a technológián keresztül. Izgalmas időszak ez a Sharpnál, és nagyszerű lehetőség arra, hogy tehetséges emberek jöjjenek hozzánk és együtt élvezzék velünk az utazást.

People huddled in a circle