Sharp Optimised Visitor Management System
Sharp Optimised Visitor Management System

Recepciók

A Sharp számos recepciókezelési megoldást kínál a látogatók regisztrációjának és az információmegosztásnak a nyilvános vagy irodai recepciós terekben és várótermekben történő megkönnyítésére.

A recepciós környezet

Egy vállalkozás recepciója egyrészt a vállalkozás látható arculata, másrészt a látogatók és az alkalmazottak számára egyaránt létfontosságú információs központ. Mindenki áthalad rajta, így egyedülálló lehetőséget kínál az együttműködésre és a kommunikációra.

A legtöbb recepció jellemzően érkező látogatókat talál, akiket a recepciósok üdvözölnek, majd beléptetnek az épületbe, és kinyomtatják a látogatói igazolványukat. Általában különböző vizuális üzenetek átadására szolgáló kijelzők is vannak, valamint a személyzet ki-be járkál, és akár rögtönzött megbeszéléseket is tart.

A technológiai eszközök széles skálája használható a recepció működésének megkönnyítésére. A nagyméretű kijelzők vagy videófalak például ideálisak a nagyméretű bejárati helyiségek, például szállodai recepciók számára. Alternatívaként kisebb kijelzőket lehet használni ott, ahol a hely korlátozott, például irodai recepciókon, várótermekben és más környezetekben, legyen akár szó orvosi rendelőkről, kórházakról vagy iskolákról. Sok recepción ma már látogatókezelő szoftverekkel ellátott üzleti laptopokat is használnak a vendégek fogadására és bejelentkezésük kezelésére, valamint nyomtatókat és fénymásolókat a látogatói igazolványok és a szükséges biztonsági vagy helyszíni információk előállítására.

Hogyan segíthet a Sharp?

A Sharpnál felismertük, hogy a recepciós területek és a várótermek egyedülálló lehetőségeket kínálnak a pozitív benyomás keltésére és az információk hatékony megosztására mind a látogatókkal, mind az alkalmazottakkal. Számos olyan audiovizuális eszközt és munkahelyi megoldást kínálunk, amelyek segítenek a látogatók regisztrációs folyamatának egyszerűsítésében, valamint a recepción áthaladó személyek tájékoztatásában és oktatásában.

People in reception looking at display-Audio Visual-Product

Látogatómenedzsment

A látogatók hatékony fogadása, egyúttal az összes vonatkozó biztonsági, munkavédelmi és egészségügyi követelmény betartása kihívást jelenthet - különösen a nagy forgalmú recepciós területeken vagy kisebb irodai recepciókon, ahol az idő és az erőforrások sokszor korlátozottak.

Látogatókezelő szoftverünk intelligens, biztonságos és felhasználóbarát platform a hatékony recepciókezeléshez. Önkiszolgáló recepciós lehetőséget biztosít az Ön telephelyére látogató valamennyi alkalmazott, vendég és partner számára. A recepción történő telepítését követően a látogatók biztonságosan bejelentkeztethetik magukat, így a recepciós személyzet ideje felszabadul, és más, fontosabb tevékenységekre összpontosíthatnak. Ismerje meg jobban a Sharp Visitor Management (látogatókezelő) szolgáltatását.

Dynabook üzleti laptopok széles választékát is kínáljuk, amelyek egyesítik a teljesítményt és a hordozhatóságot, és úgy készültek, hogy segítsék a hatékonyság és a termelékenység maximalizálását. Megerősített alkatrészeiknek köszönhetően rendkívül strapabírók, így a legforgalmasabb recepciós helyiségek fizikai igénybevételének is ellenállnak. A teljes választék megtekintéséhez kattintson a Laptopok oldalra.

Hand-typing in-visitor-sign-in-screen

Információmegosztás

A Sharp nagy felbontású digital signage kijelzői és recepciós videófalai lehetővé teszik a hasznos információk, promóciók vagy reklámok és rendszeres hírfrissítések világos és hatékony közlését és megosztását a legkülönbözőbb területeken, az irodai recepcióktól és várótermektől kezdve a legnagyobb közösségi terekig.

Az erős fényerő és a kivételes képfelbontás, valamint a rugalmas telepíthetőségnek köszönhetően a közönséggel való kommunikációt egy magasabb szintre emelheti, és biztos lehet benne, hogy üzenete bárhol és bármikor tisztán és hatékonyan jut el a címzettekhez. a szeretné megtudni, hogyan profitálhat ebből, tekintse meg a Sharp audiovizuális berendezéseit.

Branded digital signage screen in reception area

Dokumentum készítés

A Sharp hosszú múltra és tapasztalatra tekint vissza a hatékony dokumentummegoldások biztosítása terén. Minden igényt kielégítő fénymásolók és nyomtatók széles választékát kínáljuk. Ezek a kompakt, íróasztalon is elférő nyomtatóktól kezdve, amelyek a recepciókon kitűzőgyártásra használhatók, egészen a nagy teljesítményű multifunkciós nyomtatókig (MFP)/minden-egyben nyomtatókig terjednek, amelyek hálózati/Wi-Fi képességekkel is rendelkeznek.

Azon túl, hogy kiváló minőségű, nyomtatott dokumentumokat készíthet színes vagy fekete-fehér formátumban, multifunkciós nyomtatóink számos olyan opciót tartalmaznak, amelyek lehetővé teszik a termelékenység, a hatékonyság és az együttműködés javítását anélkül, hogy az a minőség rovására menne. Például egyszerűen és biztonságosan megoszthatja az információkat a dokumentumok szkennelésével és e-mailben történő biztonságos elküldésével közvetlenül a készülékről. Mobil csatlakoztathatóságuk révén közvetlenül mobileszközéről is nyomtathat és szkennelhet is készülékére, ami ideális olyan látogatók számára, akiknek bármilyen dokumentumot ki kell nyomtatniuk. Tekintse meg a  Sharp fénymásolókat vagy a Sharp nyomtatókat, ha többet szeretne megtudni.

People working in office space-Lifestyle