Desktop on WCD-product-Banner
Desktop on WCD-product-Banner

Fedezze fel a Sharp audiovizuális eszközeit

Változtassa meg kommunikációját és együttműködését AV-berendezéseinkkel, a tárgyalótermektől, osztálytermektől a stadionokig és a bevásárlásig.

Érdeklődjön most

Válassza ki a legjobb AV-berendezést

A recepcióktól a kiskereskedelmi üzletekig, az osztálytermektől, a tárgyalótermekig, az AV-berendezések, például interaktív kijelzőink és digitális signage eszközeink segítenek az elkötelezettség és a termelékenység növelésében, a kommunikáció gazdagításában. 

Interaktív kijelzők

BIG PAD Interaktív kijelzők 
Emelje magasabb szintre megbeszéléseit, óráit és gondolati feltérképezését a Sharp interaktív BIG PAD-jével. Interaktív BIG PAD-jeink az osztálytermeket és a tanácstermeket kollaborációs vásznakká varázsolják.

Az ultraérzékeny érintési képességekkel és könnyen használható interfészek segítségével a Sharp BIG PAD-ek Pen-on-Paper® technológiát használnak, hogy páratlan papírszerű érzetet és pontosságot biztosítsanak. A BIG PAD interaktív nagy képernyői minden eddiginél egyszerűbbé teszik az ötletek megosztását, a közös munkát, valamint a tanulás és találkozók eredményeinek maximalizálását.

Windows kollaborációs kijelző 
Windows kollaborációs kijelzőnket  kifejezetten a modern munkahelyekre terveztük. A következő generációs 4K 70 hüvelykes interaktív kijelzővel felszabadíthatja a Microsoft 365 és a Microsoft Teams erejét a hatékonyabb értekezletek lebonyolításához, az ötletek megjelenítéséhez és az együttműködés elősegítéséhez – még akkor is, ha csapattagjai távolról dolgoznak.

Team in huddle meeting-Audio Visual-Product

Digital Signage kijelzők, videófalak és 8K kijelzők

Digitális signage 
A kiskereskedelmi, vendéglátói és vállalati környezetben a digitális signage megoldások fokozzák a közönség interakcióit, így segítve hogy üzenete látható és hallható legyen. A Sharp Digital Signage kijelzői zseniális fényerőt, nagy felbontást és rugalmas telepítési lehetőségeket kínálnak, amelyek segítségével lenyűgöző tartalmat hozhat létre, amely kiemelkedő és hatékony. Ráadásul a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre álló megjelenítési lehetőségekkel és alacsony energiafogyasztással a nagy hatású AV-installációk biztosítják az üzenet kommunikálását, miközben csökkentik a költségeket.

Videófalak
Videófalaink gyszerűen konfigurálhatók különböző méretekre és terekhez, különböző installációkkal, amelyek ideális megoldást jelenthetnek nagyszabású márkakampányokhoz, termékpromócióhoz, prezentációkhoz, rendezvényekhez és még sok minden máshoz. A Sharpnál továbbfejlesztettük a videófalak tudományát, és olyan kijelzőket kínálunk, amelyek legyőzik más rendszerek korlátait, és igazán hatásos élményt nyújtanak.

Lenyűgöző 8K tisztaság
A Sharp 8K kijelzői  négyszer nagyobb felbontást kínálnak, mint a hagyományos HD, így a sztori elmesélése hatásosabb lesz. A képernyőn megjelenő képeket éles, élethű elektronikus nyomatokká változtathatja, amelyek biztosan felkeltik a közönség figyelmét.

Large digital displays in clothes store-Audio Visual-Product

Tapasztaljon meg többet

A felhő ereje
Az AV-telepítést a felhőintelligencia és az intelligens csatlakoztathatóság javíthatja, ami azt jelenti, hogy nemcsak szemet gyönyörködtetnek, hanem segíthetnek abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő időben eljusson a célközönséghez.

Magasabb szintű AV berendezések, magasabb szintű élmények 
Bármilyen méretet is keres, fedezze fel interaktív és digitális signage jelzőtábláink kínálatát, igényeinek megfelelően. A kompakt érintőképernyőktől a Sharp videofalakig – létezik az Ön számára megfelelő audiovizuális megoldás. 

Profile picture - Christian Call - Wiener Netze
"Amikor egy megbeszélés épp kezdődne, szeretném, ha csak bekapcsolhatnám a kijelzőt, csatlakozhatnék és elkezdhetném anélkül, hogy előzetesen aggódnom kellene a technika miatt. A Windows collaboration display kijelző pontosan ezt kínálja. Egyszerűen működ
Christian Call

Wiener Netze