A3-as színes fénymásolók

Az üzleti termelékenység javítására tervezett Sharp A3-as színes fénymásolók vagy multifunkciós nyomtatók intuitív, egyszerű használatot, intelligens csatlakoztathatóságot és könnyed mobilitást kínálnak. Biztosítják az elvárt gyorsaságot és hatékonyságot, és ideálisak minden színes nyomtatási, másolási és szkennelési igényhez. A Sharp A3-as színes fénymásolók vagy az All-in One nyomtatók bármilyen irodai környezetbe illeszkednek.

A robusztus biztonsági funkciók sora gondoskodik arról, hogy eszköze és bizalmas adatai mindig biztonságban legyenek. A moduláris konfiguráció lehetővé teszi az opcionális extrák, például a finishelési képességek hozzáadását, ahogy az Ön igényei fejlődnek, úgy a továbbfejlesztett funkciókészlet, beleértve a Sharp díjnyertes Easy User Interface-jét, egyszerűvé téve a kezelést.

A Sharp A3-as színes vagy multifunkciós nyomtatók könnyűvé és egyszerűvé teszik az együttműködést. A papíralapú munkafolyamatok digitalizálhatók a dokumentumok közvetlenül az eszközről történő szkennelésével és e-mailben történő elküldésével, valamint a nyilvános felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal való kapcsolat révén, bármikor és bárhol elérheti és megoszthatja a dokumentumokat.

Eredmények szűrése

Megjeleníti 12 of 33