BP-70C31

Fedezze fel a Sharp fénymásolókat

Fedezze fel az Ön üzleti igényeinek megfelelő Sharp fénymásolók széles választékát

Érdeklődjön most

Otthoni irodák, kis- és középvállalkozások és nagyobb vállalatok számára, mindennel rendelkezünk...

A Sharp fénymásolók zökkenőmentes üzemelést biztosítanak minden ügyféligénynek, kezdve a belépő szintű gépektől kezdetnek vagy a teljesen hálózatra csatlakoztatott Sharp multifunkciós nyomtatóig, minden elképzelhető finishelési lehetőséggel, támogatást nyújtva a kis- és középvállalkozásoknak és a nagyvállalatoknak  is.

Tehát akár fekete-fehér, akár színes nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra, vagy egy sor finishelési lehetőségre van szüksége, mi úgy terveztük Sharp fénymásolóink és multifunkciós nyomtatóink széles választékát, hogy Önnek dolgozzanak, és javítsák a termelékenységet, a hatékonyságot és a vállalkozásán belüli és kívüli együttműködést anélkül, hogy feláldozná a minőséget.

Hatékonyság és biztonság gombnyomásra

Készülékeink széles választéka – az alapmodellektől a Sharp multifunkciós nyomtatókig,  a másolást, beolvasást és faxolást is nyújtó multifunkciós eszközökig – számos hatékony és biztonságos beállítási funkcióval rendelkezik.

Támogatjuk a biztonságot a digitális átalakítás során olyan funkciókkal, mint a szkennelés e-mailbe, a papíralapú munkafolyamatok digitalizálása a gyorsaság és a biztonság érdekében. Vezeték nélküli kapcsolat, intuitív és testreszabható érintőképernyős interfészek, mozgásérzékelők, fejlett adatvédelem és egyebek biztosításával a biztonságot szorosan kézben tartjuk a működés folyamán.

MFP Panel

Intelligens együttműködés az egész vállalkozásán belül

A Sharp multifunkciós nyomtatók és fénymásolók segítségével kiváló minőségű dokumentumokat hozhat létre, és egyszerűen megoszthatja azokat az intelligens kapcsolaton, a felhőalapú tárolási hozzáférésen és a dokumentumelosztó szoftveren keresztül – így a projektek nyomon követhetők, a munkatársai pedig tájékozottak lesznek, bárhol is végezzék munkájukat.

Tehát akár ötleteit osztja meg munkatársaival egy projekttel kapcsolatban, vagy érzékeny információt, például pénzügyi, jogi dokumentumokat akar hozzájuk eljuttatni, a Sharp intelligens kollaborációs eszközei a piacvezető biztonsági funkciókkal kombinálva lehetővé teszik, hogy könnyedén dolgozhasson projektjein..

Two colleagues at desks using laptop and smartphone

Ahogy vállalkozása növekszik, vele nő Sharp fénymásolója is

Opcionális extrákkal bővítheti Sharp fénymásoló szkennerét, és bővítheti azt a növekedés során. Olyan funkciókat adhat hozzá, mint a lyukasztás, füzetkészítés, tűzés és leválogatás.

Több memória kell? Adjon merevlemez-memóriatárolót egyes eszközökhöz, és tegyen lehetővé nagyobb nyomtatási kapacitást további papírfiókokkal, hogy követni tudja vállalkozása növekvő igényeit.

Ha Ön például a tervezési üzletágban dolgozik, vagy termékeihez folyamatos nyomtatásra van szüksége, Sharp A3-as fénymásolónk vagy belépő szintű nyomdagépünk könnyedén kezelheti a megnövekedett terhelést, így Ön mással törtődhez a nap hátralévő részében.

MX-M1206