Belépőszintű Nyomdagépek

A Sharp Belépőszintű Nyomdagépek végponttól végpontig hatékonyak a maximális termelékenység és az alacsonyabb működési költségek érdekében, de a multifunkciós nyomtatók irodai felhasználói által is élvezhető egyszerű használat mellett, ami egyszerűvé teszi a nagy mennyiségben történő nyomtatást. Ezek a nagy teljesítményű nyomtatórendszerek ideálisak házon belüli nyomdáknak, vállalati reprográfiai részlegeknek (CRD), kereskedelmi nyomdáknak vagy fizetős nyomtatási vállalkozásoknak, elsőosztályú integrált nyomtatószerverünkkel rendelkeznek, amely érintőképernyős bemenettel vezérelhető.

A díjnyertes, intuitív, egyszerű felhasználói felület a Sharp Belépőszintű Nyomdagépeken azt jelenti, hogy a munkafolyamatok, a feladatkezelés, a médiavezérlés és a speciális nyomtatási beállítások mind könnyen elérhetők a nyomtatás maximális termelékenysége érdekében. Tartalmazzák az iparág legszigorúbb biztonsági intézkedéseit is a fejlett rendszer-/adatvédelem és hozzáférés-szabályozás terén.

A gyors és költséghatékony, nagy volumenű nyomtatásra, másolásra és szkennelésre tervezett Sharp Belépőszintű Nyomdagépek még a legforgalmasabb belső nyomdarészlegek vagy kereskedelmi nyomdák igényeit is kielégítik.